Szewczenko7 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Nie zle przezycia ulti, :twisted:
lilantoine Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Chlopaki to ja ponowie jedna z czesci pytania Pana ulti, na ktora odpowiedz jeszcze nie padla- czy przeplywke mozna czyscic samemu a jesli tak to jak to zrobic? Ja bylem nie tak dawno u Rogala, mialem problem z turbinka, problem zostal zazegnany ale z ta moca to jak dla mnie to nadal nie jest to...u Rogala bede dopiero w przyszlym tygodniu, wiec moze przez ten czas sam sie w mechanika pobawie...Mozecie mi podpowiedziec co moze byc nie tak skoro VAG nic nie wykazal?
pre_pl Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 czy przeplywke mozna czyscic samemu a jesli tak to jak to zrobic padła wielokrotnie, ale nie w tym poście. Już pisaliśmy o tym obszernie. Można czyścić, ale na jak długo to może wystarczać - nie wiem
PabloA4 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Panie Ulti a kto mowi ze we wronkach to jedyny VAG pewnie wystarczylo by zrobic logi i wszystko wyszlo by najaw;) pzdro z wronek
pre_pl Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 a mozesz podac link do instrukcji? na przykład tu : http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=9727 ta sama strona... :confused:
ulti Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Panie Ulti a kto mowi ze we wronkach to jedyny VAG pewnie wystarczylo by zrobic logi i wszystko wyszlo by najaw;) pzdro z wronek Witam To czekam na informacje, najlepiej na priva
felipe.avant Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 tylko nowa przepływka i tylko ori/allegro 190zł/ ja wymieniłem sam wkład auto ogień w szopie! i przestał kopcić
Rekomendowane odpowiedzi