Lauretta Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Niestety bez kamerki na razie, praca... Tak więc w środku na razie tak, jeszcze kable też nieogarnięte od gadżetów, muszę znaleźć czas yh... Przy okazji, nie ma ksenonów?
dekiel 13 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Ksenonów nie ma bo nigdy nie było. Z innej beczki da radę zmienić podświetlenie radia na czerwone , bo nijak pasuje to niebieskie?
Lauretta Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2021 (edytowane) Da radę, nie mam czasu, nie jest jak w innych moich radiach to intuicyjne. Mi nie przeszkadza, bo niebieskie jest wnętrze. Wiem o klockach, ja wiem wszystko hehe. Już o nich pisałam wyżej. To dobrze myślałam ze światłami. Muszę żarówki białe z plusem kupić. Edytowane 25 Sierpnia 2021 przez Lauretta
Muskel1 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 (edytowane) 14 minut temu, Lauretta napisał: To dobrze myślałam ze światłami. Muszę żarówki białe z plusem kupić. Takie były wyniki testów Dekra w 2019r. Edytowane 25 Sierpnia 2021 przez Muskel1
Lauretta Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Ja miałam Osram i te na pewno wezmę
Muskel1 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Te akurat zajmują ostatnie pozycje
Lauretta Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Nie miałam tych ze zdjęć, ale z homo normalnie, z barwą mega białą. Byłam zachwycona jazdą w nocy. Na pewno miały większy plus, pudełko jak z miejsca 7. Mam gdzieś opakowanie to sobie zerknę. GE też uwielbiam, xenony używałam jak miałam skrętne.
dekiel 13 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zuch dziewczyna . Grzanie szyby włączone ? .........
Lauretta Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2021 15 minut temu, dekiel 13 napisał: Zuch dziewczyna . Grzanie szyby włączone ? ......... Dzięki, znalazłam w końcu trochę czasu na pogrzebanie w aucie i przemyślenie jak zorganizować rozgałęźnik zapalniczek żeby kable nie wisiały, a on gdzieś się trzymał, bo niestety odpada z każdej taśmy. Tak, szyba była grzana, leje od kilku dni i jest bardzo wilgotno. Szyby parują.
dekiel 13 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Ja w Norwegii deszczu nie widziałem od 3 tygodni. Z klimy powinnaś korzystać ,działa w ogóle?
pelonek1 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Ty tu masz podgrzewaną szybę przednią czy tylko nawiew?
Lauretta Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2021 15 minut temu, dekiel 13 napisał: Ja w Norwegii deszczu nie widziałem od 3 tygodni. Z klimy powinnaś korzystać ,działa w ogóle? Piszesz do mnie jakbym się z Poloneza przesiadła Miałam auta lepiej wyposażone i nowsze. Po prostu postawiłam na Audi tym razem. Tak, korzystam z klimy, ale już jest zimno wieczorami strasznie i zamiast na minimum lecę na 20-22 stopniach.
tass Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Przy podgrzewanej przedniej szybie mruga kontrolka na przycisku i aby grzanie działało to chyba max +5 C, więc to nawiew tylko najpewniej.
dekiel 13 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 10 godzin temu, Lauretta napisał: Piszesz do mnie jakbym się z Poloneza przesiadła Miałam auta lepiej wyposażone i nowsze. Po prostu postawiłam na Audi tym razem. Tak, korzystam z klimy, ale już jest zimno wieczorami strasznie i zamiast na minimum lecę na 20-22 stopniach. Nie wiem z czego się tam przesiadłaś ale po prostu się zdziwiłem że grzejesz na maxa teraz .
Lauretta Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Godzinę temu, dekiel 13 napisał: Nie wiem z czego się tam przesiadłaś ale po prostu się zdziwiłem że grzejesz na maxa teraz . To jest na maksa? Aha A ciut wyżej zdjęcia i jest LO. Jeszcze były upały. Teraz jest jesień typowa i ciągle leje, a wieczorem jest do 9 stopni, więc na klimie jeździć się nie da. Przynajmniej u mnie, bo jest po serwisie z tego roku i jest lodownia.
przem8 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Ustawia się np. 20stopni i wciska "AUTO" i utrzymuje Ci zadaną temperaturę, niezależnie od temp. zewnętrznej. Poza tym jak klima sprawna i niezapchany osuszacz to nie ma opcji żeby szyba parowała przy uruchomionej klimatyzacji. Całe życie użytkuję klimę w pozycji "auto" i nigdy nie miałem takich problemów, że za zimno, ciepło, parowanie itp, itd
pelonek1 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 (edytowane) Dokładnie jak @przem8 wyżej napisał. Ja jeżdżę okrągły rok na auto i przy sprawnej klimatyzacji też nie mam problemów z parowaniem przedniej szyby. Filtr kabinowy należy też systematycznie wymieniać, no ale o tym koleżanka raczej pamięta Edit: tak czy inaczej to póki ECON nie jest wciśnięty to klimatyzacja cały czas działa. To AUTO to chyba po to, że sama sobie dozuje nawiewy tam gdzie jej pasuje i nawet przy nie włączonym AUTO klimatyzacja powinna działać, przynajmniej tak jest i mnie. Edytowane 29 Sierpnia 2021 przez pelonek1
Lauretta Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2021 19 minut temu, przem8 napisał: Ustawia się np. 20stopni i wciska "AUTO" i utrzymuje Ci zadaną temperaturę, niezależnie od temp. zewnętrznej. Poza tym jak klima sprawna i niezapchany osuszacz to nie ma opcji żeby szyba parowała przy uruchomionej klimatyzacji. Całe życie użytkuję klimę w pozycji "auto" i nigdy nie miałem takich problemów, że za zimno, ciepło, parowanie itp, itd Nie jeżdżę na ustawieniach auto i naprawdę wiem do czego one służą Po 2 ja nigdzie nie napisałam, że szyby parują podczas jazdy i nawet sobie tego nie wyobrażam z klimą, czy ogrzewaniem.
Rekomendowane odpowiedzi