george Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia W dniu 12.01.2025 o 17:10, seboll2 napisał(a): Mam pytanie z innej beczki może ktoś pomoże…. zainteresowalem się hamulcami SWAP od a6 c6 320mm przód i tył 288mm czy wystarczy jak kupię zaciski jarzma i tarcze z klockami ? Osłony blachy też potrzebuje ? Jakoś idzie to kupić w dobrych pieniądzach jakieś nr części ktoś może posiada ? Przód: zacisk od A6 C6/A4 B7/A8 D3/Exeo, tarcza i klocek od B7. Tył: Całość od B7/Exeo, czyli tarcza, klocki, zacisk i osłony.
seboll2 Opublikowano Środa o 15:15 Autor Opublikowano Środa o 15:15 Żeby nie było , że nic się nie dzieje 😂 Trzeba troszkę zmian wprowadzić w 2025r 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 1
Gorczyk Opublikowano Środa o 17:56 Opublikowano Środa o 17:56 Lampy pierwsza klasa 😁 Lustra składane?
seboll2 Opublikowano Środa o 18:58 Autor Opublikowano Środa o 18:58 Godzinę temu, Gorczyk napisał(a): Lampy pierwsza klasa 😁 Lustra składane? Składane nie ale…. Będzie pewna modyfikacja w nich 😝 napewno pójdą w piano black
Gorczyk Opublikowano Środa o 19:08 Opublikowano Środa o 19:08 9 minut temu, seboll2 napisał(a): Będzie pewna modyfikacja w nich 😝 O to czekamna to co wymyśliłeś.
seboll2 Opublikowano Środa o 20:43 Autor Opublikowano Środa o 20:43 19 minut temu, Ivanek napisał(a): Co z lampami zrobiłeś? BiLED? Nie nie nie , mandaty za lampy są zbyt duże obecnie więc nie ryzykuje 🫣 lampy Black Depo , miałem moje rozklejać i malować ale stwierdziłem , że kupię nowe , zawsze to nowy odbłyśnik
Rekomendowane odpowiedzi