george Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia W dniu 12.01.2025 o 17:10, seboll2 napisał(a): Mam pytanie z innej beczki może ktoś pomoże…. zainteresowalem się hamulcami SWAP od a6 c6 320mm przód i tył 288mm czy wystarczy jak kupię zaciski jarzma i tarcze z klockami ? Osłony blachy też potrzebuje ? Jakoś idzie to kupić w dobrych pieniądzach jakieś nr części ktoś może posiada ? Przód: zacisk od A6 C6/A4 B7/A8 D3/Exeo, tarcza i klocek od B7. Tył: Całość od B7/Exeo, czyli tarcza, klocki, zacisk i osłony.
seboll2 Opublikowano 15 Stycznia Autor Opublikowano 15 Stycznia Żeby nie było , że nic się nie dzieje 😂 Trzeba troszkę zmian wprowadzić w 2025r 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 1
seboll2 Opublikowano 15 Stycznia Autor Opublikowano 15 Stycznia Godzinę temu, Gorczyk napisał(a): Lampy pierwsza klasa 😁 Lustra składane? Składane nie ale…. Będzie pewna modyfikacja w nich 😝 napewno pójdą w piano black
Gorczyk Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 9 minut temu, seboll2 napisał(a): Będzie pewna modyfikacja w nich 😝 O to czekamna to co wymyśliłeś.
seboll2 Opublikowano 15 Stycznia Autor Opublikowano 15 Stycznia 19 minut temu, Ivanek napisał(a): Co z lampami zrobiłeś? BiLED? Nie nie nie , mandaty za lampy są zbyt duże obecnie więc nie ryzykuje 🫣 lampy Black Depo , miałem moje rozklejać i malować ale stwierdziłem , że kupię nowe , zawsze to nowy odbłyśnik
kirku Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia W dniu 15.01.2025 o 16:15, seboll2 napisał(a): Żeby nie było , że nic się nie dzieje 😂 Trzeba troszkę zmian wprowadzić w 2025r 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 Bardzo fajną lampa, jakość świecenia super, aczkolwiek jak duża różnica temperatur to mi delikatnie parują.
Ivanek Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 58 minut temu, kirku napisał(a): Bardzo fajną lampa, jakość świecenia super, aczkolwiek jak duża różnica temperatur to mi delikatnie parują. Ja mam nowe black depo przerobione na BiLED, dorobione po trzy otwory wentylacyjne w dekielkach i i tak paruje, na to chyba nie ma rozwiązania.
Langista Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Żeby nie parowało to musiało by w ogóle nie być otworów, w tedy niestety elektronika by się ugotowała w lato.
kirku Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 6 minut temu, Langista napisał(a): Żeby nie parowało to musiało by w ogóle nie być otworów, w tedy niestety elektronika by się ugotowała w lato. Brak otworów jak jest wilgoć również powoduje parowanie. Tam nie ma sprawdzonej rady na to.
Ivanek Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia (edytowane) W dniu 26.01.2025 o 15:57, kirku napisał(a): W dniu 26.01.2025 o 15:50, Langista napisał(a): Żeby nie parowało to musiało by w ogóle nie być otworów, w tedy niestety elektronika by się ugotowała w lato. Nawet nie tylko w lato Edytowane 27 Stycznia przez Ivanek
kirku Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia 15 godzin temu, Ivanek napisał(a): Nawet nie tylko w lato Spróbuję wsadzić jakieś małe pochłaniacze wilgoci. Może jakiś je całą wyciągnie będzie git 😎
george Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia W dniu 26.01.2025 o 13:37, kirku napisał(a): Bardzo fajną lampa, jakość świecenia super, aczkolwiek jak duża różnica temperatur to mi delikatnie parują. Jeżeli są świeżo po montażu to potrafią do 2 tygodni. Cały klosz jest zaparowany czy tylko dolna część?
kirku Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 8 godzin temu, george napisał(a): Jeżeli są świeżo po montażu to potrafią do 2 tygodni. Cały klosz jest zaparowany czy tylko dolna część? Kilka miesięcy je mam. Jak spada temperatura to są zaparowane tylko od dołu i od kierunkowskazów idzie para do góry.
Rekomendowane odpowiedzi