seboll2 Opublikowano 1 Września 2021 Autor Opublikowano 1 Września 2021 3 godziny temu, Ivanek napisał: Sądzę iż jest to wartość podana dla kompletu żarówek. Więc 40W per sztuka jest bardziej realne Również Ci polecam od razu robić DRL bo za dnia tych LED na mijania nie widać no na zdjęciu faktycznie słabo to widać bo telefon tak uchwycił ale w rzeczywistości wygląda jak xenon i daje radę myślę też właśnie nad modułem i wymianą żarówek od świateł drogowych na jakieś lepsze typu Osram night breaker , żeby po odpaleniu świeciły 50% mocy tylko powoli... dziś odstawiam auto na wymianę rozrządu i następnie szukam zderzaka i wydechów
seboll2 Opublikowano 2 Września 2021 Autor Opublikowano 2 Września 2021 więc tak , małe porównanie żarówek , Passat z soczewkami i żarówki H7 Osram Night Breake 120% i Ledy z Alli przyszły również kolejne fanty z Ali
Marfiol Opublikowano 3 Września 2021 Opublikowano 3 Września 2021 Jak dla mnie to bez urazy ale i tak to nie wyglada,szukaj zderzaka s line i będzie kocur
Ivanek Opublikowano 3 Września 2021 Opublikowano 3 Września 2021 Od promotora mam żarówki, tak świecą:
seboll2 Opublikowano 4 Października 2021 Autor Opublikowano 4 Października 2021 w ostatnim czasie wleciała dokładka do zderzaka , rozglądam się za zderzakiem od s-line i ceny niestety gniotą lekko więc chwilowo będzie siedział taki front ;p
artroskk Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 @seboll2 też kiedyś myślałem o plastrze miodu w zwykłym zderzaku i zrezygnowałem, ale może jakbyś jeszcze środkową kratkę i grill dał w plastry to mogłoby to spoko wyglądać
Marfiol Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 Wsumie z ta dolna dokladka nie wyglada to zle Niestety zderzak przód s-line to ciezki temat,a wersja ze spryskamiu to juz calkiem. Sam szukałem bo mój juz zbyt piekny nie jest,ale odpuscilem
artroskk Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 @Marfiol seboll to ma chociaż czarny kolor, można wyrwać w kolorze lajtowo. Weź wyrwij coś eslajnowego do LY7Q... Już prędzej do Twojego LY7J albo LY7W się trafi 1
seboll2 Opublikowano 4 Października 2021 Autor Opublikowano 4 Października 2021 znalazłem w czarnym kolorze ode mnie około 45km za 1200zł ale hmmm najpierw w planach mam zrobić tył dwie fifki i szyby przyciemnic... no i ogarnąć klimatyzację bo coś nie działa i wtedy dopiero będę poważnie myslal nad przednim zderzakiem
artroskk Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 @seboll2 to i tak super cena I props za wywalenie wycieraczki i zaślepkę. Z ciemną szybą mega estetycznie to wygląda
Marfiol Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 53 minuty temu, artroskk napisał: @Marfiol seboll to ma chociaż czarny kolor, można wyrwać w kolorze lajtowo. Weź wyrwij coś eslajnowego do LY7Q... Już prędzej do Twojego LY7J albo LY7W się trafi No dokładnie,jak ja szukałem wersji pod spryski to sie zaczynały od 1500zł ale w takim stanie były,ze moj to wyglada jak igła 1200zł jak pod kolor to bym brał 1
keq Opublikowano 6 Października 2021 Opublikowano 6 Października 2021 W dniu 4.10.2021 o 09:16, seboll2 napisał: w ostatnim czasie wleciała dokładka do zderzaka , rozglądam się za zderzakiem od s-line i ceny niestety gniotą lekko więc chwilowo będzie siedział taki front ;p Gdzie dorwales taka fajna dokladke i jak ja zamontowac ?
keq Opublikowano 6 Października 2021 Opublikowano 6 Października 2021 W dniu 4.10.2021 o 09:16, seboll2 napisał: w ostatnim czasie wleciała dokładka do zderzaka , rozglądam się za zderzakiem od s-line i ceny niestety gniotą lekko więc chwilowo będzie siedział taki front ;p Gdzie dorwales taka fajna dokladke i jak ja zamontowac ?
seboll2 Opublikowano 7 Października 2021 Autor Opublikowano 7 Października 2021 6 godzin temu, keq napisał: Gdzie dorwales taka fajna dokladke i jak ja zamontowac ? na Ali , kosztowała z wysyłką coś koło 85zł , montowana jest narazie na wkręty ale docelowo bedzie na nity
keq Opublikowano 7 Października 2021 Opublikowano 7 Października 2021 Aaa czyli masz kompletny zderzak ze splitterem po prostu.. A myslalem,ze dorwales taka dokladke do zderzaka (gotowca)
Ivanek Opublikowano 7 Października 2021 Opublikowano 7 Października 2021 3 minuty temu, keq napisał: Aaa czyli masz kompletny zderzak ze splitterem po prostu.. A myslalem,ze dorwales taka dokladke do zderzaka (gotowca) to jest splitter chyba 'cupra' przykręcana do oryginalnej zwykłej dokładki zderzaka A4 B6
seboll2 Opublikowano 8 Października 2021 Autor Opublikowano 8 Października 2021 (edytowane) 10 godzin temu, Ivanek napisał: to jest splitter chyba 'cupra' przykręcana do oryginalnej zwykłej dokładki zderzaka A4 B6 to niby jakiś uniwersalny Cupra tu masz link mozesz zamówić , wykonany z ABS i fajnie się go profiluje 92,38 zł 67% zniżki | Dla AUDI A4 / S4 B6 CUPRA R przedni SPOILER spojler zderzaka Euro przedni spojler uniwersalny 3 sztuk ciała zestaw https://a.aliexpress.com/_mtKANkw Edytowane 8 Października 2021 przez seboll2
Marfiol Opublikowano 8 Października 2021 Opublikowano 8 Października 2021 Jak montaż tego ? Ogólnie zadowolony jesteś ?
seboll2 Opublikowano 8 Października 2021 Autor Opublikowano 8 Października 2021 (edytowane) 21 minut temu, Marfiol napisał: Jak montaż tego ? Ogólnie zadowolony jesteś ? montaż aktualnie na wkręty , plan jest żeby nity zrobić , jest z ABS więc jest giętka i fajnie ją idzie dopasować , ja jestem zadowolony bo za taką kwotę wg mnie poprawił się wygląd przodu Edytowane 8 Października 2021 przez seboll2 1
Ivanek Opublikowano 8 Października 2021 Opublikowano 8 Października 2021 1 godzinę temu, Marfiol napisał: Jak montaż tego ? Ogólnie zadowolony jesteś ? U siebie przykleiłem gumę za 40zł i efekt też jest bardzo fajny, klej trzyma 215km/h, mycie na myjni także jest git. Bez wkrętów
Rekomendowane odpowiedzi