Armi Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Oj oj oj, Z Twojego auta podoba mi się: kolor przedni zderzak felgi też nie są złe Ale do zmian moim zdaniem mieszek brewki wszystkie dokładki i cały zmasakrowany tył, włącznie z klapą Ogólnie nie jest źle, da się zmienić na lepsze. Dobrze, że widzisz konieczność zmian
DIDAS13 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2009 no co jest?? to tyle?? :gwizdanie:tyle razy było przeglśdane a tylko kilka komentarzy? proszę chociaż tak :good:albo tak :thumbdown:ewentualnie tak i już bedę wiedział czy mam się rozglądć za inną audiczka czy tą mogę po zlotach pojeździć pozdrawiam wszystkich[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2009, 23:35_________________________________________________...proszę chociaż tak albo tak ewentualnie tak ....
ykk Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 no co jest?? to tyle?? :gwizdanie:tyle razy było przeglśdane a tylko kilka komentarzy? proszę chociaż tak :good:albo tak :thumbdown:ewentualnie tak i już bedę wiedział czy mam się rozglądć za inną audiczka czy tą mogę po zlotach pojeździć pozdrawiam wszystkich[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2009, 23:35_________________________________________________...proszę chociaż tak albo tak ewentualnie tak .... Sympatyczny piesek..
tommi88 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Ogólnie fajne autko, poza tyłem :doh1: lampy,wydech(podobno już zmieniasz) i ta nieszczęsna zaspawana klapa .Zmień tył ,normalna klapa ,lampki poliftowe i wydechy tak jak pisałeś i będzie
sokolnh Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 420 przekroczony limit transferu Przekroczony został maksymalny limit transferu dla tej strony. Strona ponownie będzie widoczna po upływie czasu obowiązywania limitu. Spróbuj później, jeśli chcesz zobaczyć tę stronę.
.Szczepan. Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Chłopie ale żeś sobie tuning zrobił. Zawsze zastanawiłem się czym się kieruje właściciel który taki robi tuning. Lampy i wydech do wywalenia.
robi1811 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Powiem tak : brewki na przodzie nie potrzebne i te niebieskie listwy.... A reszna całkiem spoko
lucabianco Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Bez urazy ale zaciąga wiejskim tuningiem. Przesadziłeś z armatkami i światłami tył. Brewki też wywal. Felgi też kiepskie. Ale oczywiście to moje zdanie a auto ma się podobać Tobie
DIDAS13 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2009 lucabianco, bez obrazy. Nie wezme Twojej opini na serio bo wystarczy mi że okaleczyłeś swoje biedne auto gazem. Ja osobiście wychodzę z założenia że jak mnie nie stać na lanie do 1,8 to kupuję 1,6 a jak nadal mnie nie stać to 1,4 i tak aż do roweru lub chodzenia na piechotę ale nigdy nie gazowanie!!!sądze że taki zabieg bardziej podchodzi pod wiejski tuning.pozdrawiam
Cristoforo Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 kolor czadowy i wyzywajacy felgi mega koksik lampy przód po lifcie bez brewek tył seryjne i klapa jak jest zaspawana tez mi sie nie podoba sciema szybek całych delikatnie progi jakos mi nie podchodzą listwy w środku jak poręcze kolorowe w niskopodłogowcach silniki+program bdb kiera do usuniecia tył wydechy do poprawy najlepiej doprowadz ja do seryjnego wyglądu przynajmniej tył to bedzie bardzo ładne autko ale z tego silniczka jestem najbardziej zadowolony ocena koncowa dobra powodzenia w wzmianach
Rekomendowane odpowiedzi