hafas Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Czy ktos z Forumowiczów wymienial może podlokietnik w kanapie na taki z uchwytami na kubki? Jakich komplikacji mozna sie spodziewac? A moze jest mozliwosc wymiany samego elementu w podlokietniku? Dzieki za info.
Wąski Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 można samo mocowanie w ciągu kilku sekund wymienić To mocowanie to porażka ,ja mam wymontowane no chyba że na postoju się sprawdza
hafas Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2009 czemu porazka? nie trzymaja kubkow? nie wiem czy jest sens inwestowac jesli to sie nie sprawdzi....
tklimczak Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 nie przesadzajcie, ja mam u siebie, dosyć stabilne, kilka razy korzystałem , same plusy
ramzespp Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 U mnie już nie wyciągają się te uchwyty na kubki, mechanizm szlag trafił... :gwizdanie:
tommylee Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 można samo mocowanie w ciągu kilku sekund wymienić To mocowanie to porażka ,ja mam wymontowane no chyba że na postoju się sprawdza czyli jak się zdobędzie taki podłokietnik z uchwytami na kubki to można go bez problemu wymienić? Jak to zrobić?
boseron Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 ja mam na kubki uchwyt ale we wczesniejszym podłokietniku była dziura na narty a teraz jej nie mam
Rekomendowane odpowiedzi