KERCZI Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Flyer masz do sprzedania AVUSy 17?? Bylbym zainteresowany, szukam czegos na zime jak cos o daj znaczka... sorry za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 stan obecny ;( na dniach wskoczą jakieś 17-ki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 a wcześniej było tak pięknie... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 ciekawy mod :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 ciekawy mod :gwizdanie: no co .... black metal bitch edyszyn :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 a wcześniej było tak pięknie... ;( jak dobrze pójdzie to za jakiś czas będzie jeszcze lepiej ciekawy mod :gwizdanie: no co .... black metal bitch edyszyn :gwizdanie: ale teraz jest prze nisko :gwizdanie: tarłem brzuszkiem już kilka razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 a wcześniej było tak pięknie... ;( jak dobrze pójdzie to za jakiś czas będzie jeszcze lepiej oby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 na dniach wskoczą jakieś 17-ki już zakupione bez szału zwykłe szprychy oz-a pokaże na dniach [br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 23:39_________________________________________________małe ale przynajmniej nie martwię się dziurami i przyśpiesza normalnie choć efekt i tak lepszy niż się spodziewałem po starym superturismo, na żywo zdecydowanie lepiej wyglądają a w nocy fajniej niż na bbs-ach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Szału nie ma ale przynajmniej dobra firma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Szału nie ma ale przynajmniej dobra firma tragedii też nie w nocy całkiem ładnie wyglądają.. bbsy znikały w ciemnościach w porównaniu z tymi :gwizdanie: na szczęście to tylko przejściowe koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 na bbsach w nocy byłeś cicho ciemny a teraz Cię widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 terz możesz srebrny znacze Audi założyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 tez możesz srebrny znacze Audi założyć znaczki zostają czarne, muszę jeszcze bixa i szyby zrobić i będzie dobra baza pod białą 19-ke :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 ledwo jedne 19 poszly w świat już o drugich myślisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 biale sa kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 ledwo jedne 19 poszly w świat już o drugich myślisz? 19 poszły bo musiały :gwizdanie: ale zanim je sprzedałem już myślałem o nowych jak by mi kasa nie była potrzebna to by nie stał teraz na 17 kach biale sa kox dziś mi różowe zaczęły chodzić po głowie w połączeniu z naklejką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Fele lipne ale jak na przejściowe to ujdą. Ale przynajmniej odejście masz jak należy. Mnie też już to wkurzać zaczyna, zrobię chipsa to zobaczymy jak będzie. Jeśli nadal będzie mułowato to będę musiał przemyśleć powrót do 17" :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Może lepiej Gang Bang Wagon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Może lepiej Gang Bang Wagon pussy wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 wuju - gorzej jak ktoś z boku pomyśli, że to "różowa landryna" prowadzi to A4 i ten napis "pussy wagon" to od kierowcy jest :polew: Ja bym pod balety nie podjeżdżał, bo chłopaków rozjuszysz i będzie d*pa "zbita" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi