wuju Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 nie ma tragedii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Musza byc bixy z czarnym srodkiem!! I minimalna sciema lampek z tylu. Miodzi jest :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Jak czaje na twoje glebe to nie wiem jak dajesz rade jechac ja mam około -35/40 i obcieram czasami wlasnie wuju ma fajna glebe i wcale nie jest duza wez zobacz jak ja mam :gwizdanie: sam chce taka zrobic jak u niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 fele całkiem całkie, kup sobie Rim Wax ze Smartwax'a i wypoleruj je trochę, wosk bardzo ładnie robi "głębię" no i chroni przed pyłem z klocków, polecam gorąco, wosk jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 bardzo możliwe ze 23 auto zawiśnie na allegro, więc puki co nic nie będzie ruszane bo i tak pochłonęło dużo papieru w ubiegłym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 piękna Coupeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 kurna nie wiedziałem ze zdjęcia audi są takie drogie 100zł za sztukę i jeszcze prawie nic prócz tablic nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 100 to taniocha na biednego nie trafiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 100 to taniocha na biednego nie trafiło myślałem że będzie więcej biedy student bez pracy jestem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 wuju why? ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 wuju why? ;( for money Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 wuju why? ;( for money 4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 oby tylko trafiło w odpowiednie ręce... a następne też będzie A4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 oby tylko trafiło w odpowiednie ręce... a następne też będzie A4? chyba sobie kupie e30 do upalania na początek. na mocne quattro jeszcze przyjdzie czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 oby tylko trafiło w odpowiednie ręce... a następne też będzie A4? chyba sobie kupie e30 do upalania na początek. na mocne quattro jeszcze przyjdzie czas ja swego czasu na e36 chorowałem jak pare postów niżej masz na foto-klasyka i auto nie do zaje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 z nudów [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 01:31_________________________________________________ próbowałem podjechać tam z tyłu na wzniesienie ale sam przód nie uciągnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 próbowałem podjechać tam z tyłu na wzniesienie ale sam przód nie uciągnął trzeba było tyłem spróbować :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 próbowałem podjechać tam z tyłu na wzniesienie ale sam przód nie uciągnął trzeba było tyłem spróbować :polew: :polew: też nie szło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Wszystko super, ale ten czarny znaczek jakoś nie podchodzi nie widać go w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 na żywo dobrze wygląda, nie jebie po oczach jak chrom a tak miał obyć z założenia :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi