Gość elvis80 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 co znaczy bez OT???[br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 21:12_________________________________________________a i ile kosztuje taki zestaw pro kit?? i ile wrzucenie tego, no i ważne czy deometrie trzeba robić po założeniu???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 OT czyli off topic czyli po za tematem www.prince.com.pl tam kupisz Eibacha oczywiście trzeba ustawić zbieżność, zależy od zakładu to i geometrię też sprawdzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 dzięki kolego za pouczenie...[br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 21:18_________________________________________________ OT czyli off topic czyli po za tematem www.prince.com.pl tam kupisz Eibacha oczywiście trzeba ustawić zbieżność, zależy od zakładu to i geometrię też sprawdzają powiedź mi jeszcze tylko czy kupiłbys springi pro kit'a przechodzone 24tyś km ?? czy nie wchodzić w używki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 24 tys. to nie dużo ale lepiej kupić nowe z gwarancją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 24 tys. to nie dużo ale lepiej kupić nowe z gwarancją no wiem ale nówki 800zł najtańsze a używki może za 400zł wyciągnąć bym mógł... tyle tylko że ciekawy jestem ile za założenie springów mniej więcej bym musiał zapłacic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Jestem realistą i masz rację, wpisz zawieszenie 1BE bez sport ... to będzie wiadomo o co chodzi taK SOBIE czutam i czutam... kolega znawca widzę, co powoesz o założeniu springów -30 PRO Cit do seryjnego amorka AWA 2,0FSI 2003r??? jak później bym chciał 18" BBS może zarucić trzeba było pw napisać a nie walić zostawić was na chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Jestem realistą i masz rację, wpisz zawieszenie 1BE bez sport ... to będzie wiadomo o co chodzi taK SOBIE czutam i czutam... kolega znawca widzę, co powoesz o założeniu springów -30 PRO Cit do seryjnego amorka AWA 2,0FSI 2003r??? jak później bym chciał 18" BBS może zarucić trzeba było pw napisać a nie walić zostawić was na chwile :polew: szubrawcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos1234 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Wuju ladna furka mody ciekawe bardzo teraz ja musze cos zrobic z moja a4 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Wuju ladna furka mody ciekawe bardzo teraz ja musze cos zrobic z moja a4 pozdro nie masz wyjścia nawet sielak 18 cali chyba wsadzi na wiosne po tym jak sie pochwaliłem 19-kami :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos1234 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 uuuu to trzeba dzialac bo wiosna juz niedlugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 zimno było ale sie opłaciło czarne relingi na aucie (srebrne oddam w dobre ręce ) klubowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 no no no widze ze oddany klubowicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 a jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 a tatuaz kiedy robisz ?? mam nadzieje ze pomalujesz dokladki w kolor a kolor lakieru masz identyczny jak moj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 a tatuaz kiedy robisz ?? mam nadzieje ze pomalujesz dokladki w kolor a kolor lakieru masz identyczny jak moj jak skończę 18 lat no jak bede zakładał na wiosnę s-line z przodu i na klapę to wszystko sie pomaluje [br]Dopisany: 15 Luty 2010, 23:45_________________________________________________felgi już podobno czarne muszę tylko odebrać no i mam nadzieje ze uda mi sie do wiosny szybkę też pomalować na czarno [br]Dopisany: 15 Luty 2010, 23:47_________________________________________________dawno nie miałem tak przyjemnego poniedziałku dołożone springi weitec -50/-30 o ile dobrze pamiętam :gwizdanie: i przymierzone czarne CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 no ładnie wyszło..jednak musisz jakiś kolor dodać..albo większe tarcze i zaciski pomalować albo zrobić na srebrno rant felgi.. no i dokładki w kolor.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 wuju - w oczach giną te fele w całej czerni Może ja mam gust wypaczony, ale dla mnie urok straciły te felgi - jak upieprzone wyglądają. trzeba było im walnąć srebro na rancie [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 00:07_________________________________________________I zakładaj do paździerza te S-Line w końcu dokładki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Wuju kurcze nie obraź się ale mi też średnio się widzi - CH to piękna felga i warto by ją jakoś wyeksponować, a tu jej prawie nie widzę... Hmm nie wiem może dlatego mi to wszystko nie gra bo masz chrom wokół szyb i dokładki w plastikach... Ale generalnie ch** z tym - ma się Tobie podobać i tyle Jakie dalsze plany? All in black? Żeby nie było, że tylko się czepiam - felga za***ista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 albo walnąć na srebrny kolor jak ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 no ładnie wyszło..jednak musisz jakiś kolor dodać..albo większe tarcze i zaciski pomalować albo zrobić na srebrno rant felgi.. no i dokładki w kolor.. z zaciskami coś muszę pomyśleć dokładki już niedługo wuju - w oczach ginę te fele w całej czerni Może ja mam gust wypaczony, ale dla mnie urok straciły te felgi - jak upieprzone wyglądają. trzeba było im walnąć srebro na rancie [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 00:07_________________________________________________I zakładaj do paździerza te S-Line w końcu dokładki :gwizdanie: zdjęcia nie oddają wyglądu jak trzeba byłem świadom ze jak będą czarne to nie będzie ich tak widać ale tego chciałem i to mam i bardzo mi się podoba jak się znudzi to sie przemaluje wszytko w swoim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi