Czarny1905 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Witam mam podświetlenie w swojej b6 (avant) ciepłe(żółte) chce zmienić na ledowe zimne słyszałem żeby nie kupować pierwszych lepszych bo będą mi mrugać lub wcale nie świecić. Macie jakies sprawdzone do lampek wewnątrz chodzi mi o te na suficie do klapy bagażnika oraz podświetlenie rejestracji
Langista Opublikowano 7 Stycznia 2022 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Te we wnętrzu, czyli oświetlenie nóg i pod drzwiami możesz dać zwykle LED, wiadomo nie bierz tych po 2 zł za sztukę.. Do rejestracji już musisz mieć pod diagnozę CAN, ale też tylko w tedy, kiedy MCE jest w wersji HIGH, wersja LOW nie sprawdza przepalonych żarówek.
whyduck1 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Do wnętrza brałem wszystko z M-TECH premium z allegro czy jakoś tak. Ponad dwa lata pięknie działa. Nic nie mruga, nie przepala się.
Ivanek Opublikowano 11 Stycznia 2022 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Wcale te najtańsze nie są super, raz że mogą działać zero-jedynkowo, dwa po jakimś czasie albo padają albo zmieniają barwę. Kupując w PL to trzeba przeznaczyć 10zł na sztukę.
dekiel 13 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Opublikowano 11 Stycznia 2022 W dniu 7.01.2022 o 15:27, Czarny1905 napisał: Witam mam podświetlenie w swojej b6 (avant) ciepłe(żółte) chce zmienić na ledowe zimne słyszałem żeby nie kupować pierwszych lepszych bo będą mi mrugać lub wcale nie świecić. Macie jakies sprawdzone do lampek wewnątrz chodzi mi o te na suficie do klapy bagażnika oraz podświetlenie rejestracji Wszystkie ledy do wnętrza ogarnie Ci Tomnik z forum. Ja od niego mam 4 rok , wszystko śmiga. Napisz do niego na PW
MaTeo85 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Opublikowano 12 Stycznia 2022 8 godzin temu, dekiel 13 napisał: Wszystkie ledy do wnętrza ogarnie Ci Tomnik z forum. Ja od niego mam 4 rok , wszystko śmiga. Napisz do niego na PW Dokładnie, polecam ma od 2 lat. Tanio może nie jest ale wszystko działa jak należy i święci ładnie.
Kooga Opublikowano 12 Stycznia 2022 Opublikowano 12 Stycznia 2022 9 godzin temu, dekiel 13 napisał: Wszystkie ledy do wnętrza ogarnie Ci Tomnik z forum. Ja od niego mam 4 rok , wszystko śmiga. Napisz do niego na PW To i ja polece, mam 7 lat i nadal wszystko smiga
Rekomendowane odpowiedzi