przemciotorun Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 obraz po bitwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 No to masz co sprzątać teraz. Zwłaszcza że taki pył jest upierdliwy.Kiedyś w sajecento na rajdzie przez przypadek odpaliliśmy duża gaśnicę w aucie.Po roku jeszcze pył w zakamarkach się sypał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 o k**wa ..... jak by bomba wybuchła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 To po malowaniu taki bajzel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 glownie po piaskowaniu progow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Uroki piaskowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_ Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) przemciotorun u Ciebie i u slepego jedna z najstarszych i niekończących się opowieści o B5 na taką skale Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Rafal_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertuss Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 O kurde! Troche sprzątanie będzie Ale teraz wygląda jak chyba większość aut użytkowanych na wsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 chyba nawet gorzej..... czekam na troche ciepla zeby wystawic auto na dwor wywalic sierodek i wziasc sie do sprzontania ale niestety pogoda jest jaka jest :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 chyba nawet gorzej..... czekam na troche ciepla zeby wystawic auto na dwor wywalic sierodek i wziasc sie do sprzontania ale niestety pogoda jest jaka jest :/ no pogoda masakra, miałem się wziąść za wybebeszanie środka, ale masakra jest leje zimno, co chwilę śniegiem przesypuje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBladex Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) O kurde! Troche sprzątanie będzie Ale teraz wygląda jak chyba większość aut użytkowanych na wsi Hmm ja mieszkam na wsi i jakoś nie mam tak w aucie.. Chyba Robercie dawno nie byłeś po za swoim miastem bo nie tylko miasto się zmienia na nowocześniejsze ale Polska wieś także. No masz co sprzątać. No ale ten wysiłek i czas poświęcony sprzątaniu wynagrodzi ci piękne Audi. Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez xBladex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 O kurde! Troche sprzątanie będzie Ale teraz wygląda jak chyba większość aut użytkowanych na wsi Hmm ja mieszkam na wsi i jakoś nie mam tak w aucie.. Chyba Robercie dawno nie byłeś po za swoim miastem bo nie tylko miasto się zmienia na nowocześniejsze ale Polska wieś także.No masz co sprzątać. No ale ten wysiłek i czas poświęcony sprzątaniu wynagrodzi ci piękne Audi. +1 Przemek był u mnie i żadnej polnej drogi nie miał, jedynie kostki na podwórzu nie było Jak się sprawy mają z tylnym heblem? Działasz coś na tej piaście ode mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 mam wszystko zlozone tylko dobrac tarcze i teraqz njiewiem czy bawic sie w adapter czy w przetoczenie tarcz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 To już musisz sam zdecydować, uderz w prostsze rozwiązanie, mi się adapter widzi niż przetaczanie tarcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby888 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Siema ,mam pytanie mam u siebie homelinka fabrycznie wbudowanego i za holere nie moge go zaprogramowac na swoja brame na osiedlu.robilem to nawet z instrukcja i nic. U ciebie dziala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 nie dziala i nie bedzie dzialac homelinki szly tylko na us a tam wszystko chodzi na innych czestotliwosciach :/ opcja jest taka zeby wywalic bebechy i wrzucic normalnego pilota i podpiac pod przyciski.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby888 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ah szkoda, trudno nie bede niszczyl go. Dzieki za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 dzisiejsza rzezba mysle nad jakas customowa zaslepka starego mocowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Powoli do celu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Z czego te siodła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi