przemciotorun Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Opublikowano 17 Marca 2014 gwint jest po kapitalnym remoncie, poprostu czekam z tym wszystkim zeby to za jednym razem wszystko zrobic.... zmienic zawieszenie, wymienic gume na przegubie, zalozyc 312 i letnie kolo....
przemciotorun Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Opublikowano 17 Marca 2014 niewiem... ale napewno przed zdjęciem podjade na stacje diagnostyczna i sprawdze ich stan w razie jak mnie na sprzedaż weźmie
trepek Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Aktualnie rozgladam sie za zawieszeniem 1BE do swojego zetorka stad pomyslalem o Twoim, jak na gwinta przechodzisz.
przemciotorun Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Opublikowano 17 Marca 2014 caly czas jezdzilem na gwinice... tylko przyszed czas na jego remont dlatego postanowilem zrobic zmiane na zime, jak bym sprzedawal a ty bys jeszcze nie kupil to sie odezwe
przemciotorun Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2014 przysla juz chyba ostatnia taka paczka do samochodu w tym roku
przemciotorun Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2014 jest tak duzy ze wystarczy na caly rok ---------- Post dopisany at 19:02 ---------- Poprzedni post napisany at 11:24 ---------- a na powaznie jest caly zawias.... i osprzet brakuje tylko zbiornika ktory raczej bedzie customowy zeby mi wozek sie jeszcze zmiescil
dzienciol Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 czekam na foty , mi się nie udało mam nadzieje że Tobie się uda
Kowi87 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 :kox:noo skurfesyn:slina: musze sie zebrać w sobie widze i kupić brakujace elementy:grin:
Lulek Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 :shock3: trzymam kciuki za zamontowanie sprzetu:decayed:
przemciotorun Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2014 za tydzien skladam kola i wpada narazie gwint, reszta bedzie montowane i skladane w wolnej chwili
Robertuss Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ja też trzymam kciuki!!! Może mnie zainspirujesz
Rekomendowane odpowiedzi