Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A6 C7 3.0 BiTDI by Mordeliuss | ShadowLine in progress |

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Zrobie jakiś update po weekendzie co wpadło :decayed: 

Przejechaliśmy pół polski z dziewczyną i lącząc przyjemne z pożytecznym wpadliśmy na weekend nad morze i zostawiliśmy auto w tutejszym warsztacie :grin:

STAY TUNED!!:wink:

Opublikowano

domyslam sie ze odwiedziles Tune-up .

Opublikowano
  • Autor

Niestety to nie była wizyta w TuneUp :) 

udało się połączyć przyjemne z pożytecznym jak napisałem wcześniej i zostawiliśmy auto na weekend u pewnego Gdyńskiego elektronika :decayed:

Ze zmian jakie wpadły: 

- CarPlay & Android Auto do MMI 3G  

- Wyprowadzenie zasilania pod videorejestratora

- Ogarnięte nowe zabezpieczenia auta (o szczegółach oczywiście nie informuje) 

Wreszcie udało się zrobić coś z rozwiązaniami jakie wprowadzili elektrycy poprzedniego właściciela, niestety korzystanie z nich było uciążliwe i mało bezpieczne. 

Brakowało mi w tym Audi Map Google i sterowania „Apple Music” podczas jazdy z poziomu MMI. Wyciąganie telefonu z uchwytu i dopatrywanie sie co jest na ekranie było meczące bo ja ślepy :lol: teraz wszystko pieknie widać :wink:

Kamerka lezała i czekała na swoją kolej jeszcze z B8 gdy już nie była moją własnością. 

Czekam na zakończenie terminów nad innymi pracami i bede informował o dalszych postępach. :wub:

Na razie z modami lecimy powoli :)

70AC779F-3BD0-4B23-8CE9-60CCF909C3BE.jpeg

4174C276-E462-4856-95D2-B7708784888D.jpeg

Opublikowano

Z ciekawości ile cenią sobie teraz za moduł carplay do 3GP?

Kiedy pokrętło w klimatroniku wymienisz :whistling:

Opublikowano
Godzinę temu, Mordeliuss napisał:

udało się połączyć przyjemne z pożytecznym jak napisałem wcześniej i zostawiliśmy auto na weekend u pewnego Gdyńskiego elektronika :decayed:

Auto Opcja?

Kierownica od RS6 była czy montowałeś?

Edytowane przez george

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, H4mm3R napisał:

Powiem Ci ze nawet bardzo nie zwracałem uwagi na to pomrętło dopoki mnie nie uczuliłeś :facepalm: Ogółem wnętrze ma poobijane dekory przy skrzyni i na bank bede coś z nimi robił i na pewno pójdzie też i pokrętło i pare innych drobiazgów jeżeli uda mi sie je dostać :) 

Z tego co sie orientuje to koszt około 1400 zl na polskim rynku, z chinolandi pewnie duzooo taniej :) 

58 minut temu, george napisał:

Auto Opcja?

Kierownica od RS6 była czy montowałeś?

Tak „Auto Opcja” ale nie bede robił reklamy chociaż Maćka moge polecić w 1000% :thumbup1:

Kierownica była podobno założył ją poprzedni właściciel, ale mam na nią trochę inny pomysł także jest in progress:decayed:

Opublikowano
5 minut temu, Mordeliuss napisał:

Kierownica była podobno założył ją poprzedni właściciel, ale mam na nią trochę inny pomysł także jest in progress:decayed:

Według mnie pasuje ten styl.

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, george napisał:

Według mnie pasuje ten styl.

Pasuje pasuje, ale jest w kiepskim stanie i czyszczenie jej niewiele zmieniło. 

Mysle że to co wymyśliłem też bedzie mi sie podobać, a to najważniejsze :wink: 

Opublikowano
17 minut temu, Mordeliuss napisał:

Mysle że to co wymyśliłem też bedzie mi sie podobać, a to najważniejsze :wink: 

326 kkm nie przechodzi bez echa na elementach wnętrza.

Opublikowano
  • Autor
16 minut temu, george napisał:

326 kkm nie przechodzi bez echa na elementach wnętrza.

No niestety, ale w dużej mierze to kwestia dbania. Moje A8 miało 400 tys i wyglądało o wiele lepiej :) tutaj dekory Alu sa w kiepskim stanie, pełno wgniotek i zadrapań. 

Wszystko jest do wyprowadzenia :) kwestia budżetu :facepalm:

Opublikowano
22 minuty temu, Mordeliuss napisał:

Wszystko jest do wyprowadzenia :) kwestia budżetu :facepalm:

Szczotkowane amelinium szybko niszczy się. Widzę to na przykładzie swojego auta, ale i C6 FL, które miało 180 kkm nalotu. Dekory mają ślady jakby ktoś je gryzł, są ubytki.

Opublikowano
2 minuty temu, george napisał:

Szczotkowane amelinium szybko niszczy się. Widzę to na przykładzie swojego auta, ale i C6 FL, które miało 180 kkm nalotu. Dekory mają ślady jakby ktoś je gryzł, są ubytki.

W C6 na dekorze na tunelu środkowym (szczotkowane aluminium) też mam wgniecenia od strony kierowcy w miejscu zapięcia pasa. Kupiłem auto z przebiegiem 208 k km, teraz ma 258 k km, od zakupu nic się nie pogorszyło, także jak dbasz tak masz.

Opublikowano

Te dekory są mega pod katem dbania, w sensie że jedne z lepszych, serio, ale ja się pojawią obrączki, sygnety czy długie kobiece paznokcie albo walące o nie torebki to wtedy jest jak jest...

Opublikowano
10 minut temu, FroS-t napisał:

Te dekory są mega pod katem dbania, w sensie że jedne z lepszych, serio, ale ja się pojawią obrączki, sygnety czy długie kobiece paznokcie albo walące o nie torebki to wtedy jest jak jest...

Wydaje mi się, że u mnie akurat to ktoś zniszczył uderzając wtyczką od pasa bezpieczeństwa bo to akurat w tej okolicy mam poobijane.

Opublikowano
  • Autor
24 minuty temu, george napisał:

No ja raczej dbam o takie rzeczy oczywiście ze zdrowym rozsądkiem i raczej mi sie nie zdarzyło nawet w B8 coś uszkodzić przez rok. Dlatego chce kupić najtańsze mozliwe dekory i polombinować z nimi. Alu mi sie znudziły. Oczywiście bedzie klasyka ze smakiem :) 

19 minut temu, pelonek1 napisał:

W C6 na dekorze na tunelu środkowym (szczotkowane aluminium) też mam wgniecenia od strony kierowcy w miejscu zapięcia pasa. Kupiłem auto z przebiegiem 208 k km, teraz ma 258 k km, od zakupu nic się nie pogorszyło, także jak dbasz tak masz.

Dokładnie jak dbasz tak masz, chyba tu niestety ktoś nie dbał :( 

13 minut temu, FroS-t napisał:

U mnie to chyba ktoś obrączką wystukiwał cała „gorącą 20” z prawej jak i z lewej strony :facepalm:

Opublikowano

U mnie chyba ktoś z nudów stukał w dekor na drzwiach w okolicy lusterka, reszta nie budzi zastrzeżeń.

Opublikowano
  • Autor
14 godzin temu, H4mm3R napisał:

Wiesz że dopatrzyłem się że to pokrętło nie ma śladów używania i że światło się tak niefortunnie odbija i wygląda jakby było wytarte :polew:

10 godzin temu, george napisał:

U mnie chyba ktoś z nudów stukał w dekor na drzwiach w okolicy lusterka, reszta nie budzi zastrzeżeń.

Achhh te korki...

Muszę się wziąc powoli za takie tematy ale najpierw załatwię te które mam już ustawione :)

Opublikowano
W dniu 7.02.2022 o 09:24, Mordeliuss napisał:

Muszę się wziąc powoli za takie tematy ale najpierw załatwię te które mam już ustawione :)

Czyli trzecia turbina :decayed:

Opublikowano
  • Autor
W dniu 9.02.2022 o 20:41, rosati napisał:

Czyli trzecia turbina :decayed:

Na razie celuje w wygląd, użytkowość i bezpieczeństwo ale mocą zajmę się na pewno pozniej chociaż to 313 ps jezdzi fajnie zwlaszcza w trybie sport :wub:

Do konca miesiaca robimy mam nadzieje jakis jeden albo dwa updaty zalezy od terminów :decayed: 

Opublikowano

Rób softa, nie czekaj, to najlepszy mod w każdym aucie :decayed: aaa i o większych hamulcach nie zapomnij :wink4: