Mariusz Opublikowano 10 Lutego 2022 Opublikowano 10 Lutego 2022 Jak wyłączyć keyless a4 b9 chodzi mi tylko o otwieranie i zamykanie drzwi ciągnąc za klamkę. Chcę żeby tylko otwierać drzwi z pilota.
black70 Opublikowano 10 Lutego 2022 Opublikowano 10 Lutego 2022 Tej paniki po artykule o game boy nie da się nie zauważyć ; ) "Raport". Bułgarski sprzęt do kradzieży aut. Otwiera większość popularnych marek - Polsat News WWW.POLSATNEWS.PL Supernowoczesny sprzęt produkowany w Bułgarii bez problemu otwiera większość popularnych marek samochodów - sprawą zajął się reporter programu "Raport" Leszek Dawidowicz. To urządzenie do kradzieży...
Mariusz Opublikowano 10 Lutego 2022 Autor Opublikowano 10 Lutego 2022 7 minut temu, black70 napisał: Tej paniki po artykule o game boy nie da się nie zauważyć ; ) "Raport". Bułgarski sprzęt do kradzieży aut. Otwiera większość popularnych marek - Polsat News WWW.POLSATNEWS.PL Supernowoczesny sprzęt produkowany w Bułgarii bez problemu otwiera większość popularnych marek samochodów - sprawą zajął się reporter programu "Raport" Leszek Dawidowicz. To urządzenie do kradzieży... Mam AC a to ustrojstwo tylko mi przeszkadza.
Muskel1 Opublikowano 10 Lutego 2022 Opublikowano 10 Lutego 2022 Wystarczy kluczyk wsadzić do etui ekranującej fale i po kłopocie.
Mariusz Opublikowano 10 Lutego 2022 Autor Opublikowano 10 Lutego 2022 Teraz, Muskel1 napisał: Wystarczy kluczyk wsadzić do etui ekranującej fale i po kłopocie. Tak ale chcę całkowicie wywalić otwieranie bez użycia kluczyka
Gość Opublikowano 10 Lutego 2022 Opublikowano 10 Lutego 2022 25 minut temu, Muskel1 napisał: Wystarczy kluczyk wsadzić do etui ekranującej fale i po kłopocie. a nie czasami jest to tak ze Game Boy działa juz bez kluczyka??
black70 Opublikowano 10 Lutego 2022 Opublikowano 10 Lutego 2022 25 minut temu, Muskel1 napisał: Wystarczy kluczyk wsadzić do etui ekranującej fale i po kłopocie. Game boy tak nie działa. To nie jest walizka. Do tego nie potrzebujesz sygnału z kluczyka. To jakaś nowość.
pelonek1 Opublikowano 10 Lutego 2022 Opublikowano 10 Lutego 2022 6 minut temu, firefighter79 napisał: a nie czasami jest to tak ze Game Boy działa juz bez kluczyka?? Działa, jednak chyba kałdi nie otwiera jeszcze, tylko japońce i koreańce.
Muskel1 Opublikowano 11 Lutego 2022 Opublikowano 11 Lutego 2022 (edytowane) 20 godzin temu, Mariusz napisał: Tak ale chcę całkowicie wywalić otwieranie bez użycia kluczyka Spróbuj w sterowniku 46 w Byte 28 odznaczyć Bit 0. Jeżeli nie pomoże to jeszcze w Byte 12 odznacz Bit 3 też w sterowniku 46. Edytowane 11 Lutego 2022 przez Muskel1
black70 Opublikowano 19 Lutego 2022 Opublikowano 19 Lutego 2022 A po prostu w MMI nie wystarczy wyłączyć?
Muskel1 Opublikowano 19 Lutego 2022 Opublikowano 19 Lutego 2022 20 minut temu, black70 napisał: A po prostu w MMI nie wystarczy wyłączyć? We cześniejszych rocznikach nie ma takiej możliwości.
Rekomendowane odpowiedzi