Patryk_audi Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2022 a okej myślałem, że to ma większe znaczenie
Patryk_audi Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2022 a jakiego producenta polecasz tarcz i klocków
Patryk_audi Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2022 tylko nie muszą być jakieś bardzo dobre bo to tylko 163 koników
Dev Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 13 minut temu, Patryk_audi napisał: a okej myślałem, że to ma większe znaczenie ma
Langista Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 9 godzin temu, Dev napisał: lewy przód - prawy tył prawy przód - lewy tył W sumie tak mnie uczono, że najpierw przewód, który jest najdalej trzeba odpowietrzyć. Myślałem że Twój sposób jest bardziej dla samochodów z rozdzielaczem, nie pompą ABS ale tu akurat kłócić się nie będę, bo wiem, że wiesz lepiej
Dev Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Bez ABSu robi się tak jak pisałeś Z ABSem robi tak jak ja napisalem
audicoman Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Co do tarcz i klocków daj tarcze Zimmermana i klocki Ferodo - do codziennej jazdy idealny setup.
Rekomendowane odpowiedzi