Nagler67 Opublikowano 7 Maja 2022 Opublikowano 7 Maja 2022 Witam wszystkich.Może Ktoś miał taki przypadek i może pomóc.Otóż Wgrałem MPPS mod z sieci do swojej Audicy A4B6 1,8T AVJ, zrobiłem jakiś czas temu kopię wsadu oryginalnego 8E0909518M 0002.Bin.i po wgraniu tego z sieciod BFB 163 KM auto nie odpala i nie mogę wgrać oryginalnego ,bo MPPS nie wybudza komputera ,żaden kabelek nie widzi kompa jak by go nie było, znalazłem na tym forum też taki przypadek ,że trzeba na załączonej stacyjce odpiąć na godzinę akumulator ,ale u mnie to nie działa Kto pomoże
Pieterb Opublikowano 7 Maja 2022 Opublikowano 7 Maja 2022 (edytowane) Kolego nie Ty pierwszy i nie ostatni tak se załatwiłeś kompa. Edytowane 7 Maja 2022 przez Pieterb
Pieterb Opublikowano 7 Maja 2022 Opublikowano 7 Maja 2022 Ja za ciekni jestem na takie rzeczy więc nie doradzę. Sam kiedyś taki pliczek ściągnąłem do swojej ale zanim wgrałem go sprawdziłem i się okazało że to kibel.
Łukasz13 Opublikowano 7 Maja 2022 Opublikowano 7 Maja 2022 avj i bfb maja inne ecu, kto wpada na takie dziwne pomysły i chce po januszowemu zaoszczędzić to niestety płaci podwójnie.
pila24 Opublikowano 7 Maja 2022 Opublikowano 7 Maja 2022 Najtańsza opcja naprawy to zakup takiego samego ecu jak masz,wyciągnięcie pinu i dopisanie do zegarów.
Rekomendowane odpowiedzi