Siwy Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Jak myslicie, ktore lampy kupic: czy bixenon oryginalny, na ktorym nie bede mial regulacji wysokosci czy lampy z aukcji http://moto.allegro.pl/item614383254_lampy_przednie_audi_a4_01_05_black_sonar_olesnica.html??
Cuber Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 jasne ze ORI bixenony :gwizdanie: albo wsadź w te co masz dobry zestaw HID pod H7 o barwie 5000 k
ykk Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Juz sie zaczyna SONARowanie B6 Daruj sobie.
rav Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Witam Ja też bym stawiał na ORI bixenony :> ________________ Pozdrawiam Rafał
PIXI Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ori bixenon ... sonar kiepsko wygląda i świeci widziałem na (Seat Leon) ale brzydal . Pzdr PIXI
GRazny Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 a te SONARy to przypadkiem nie to co tak paskudnie świeci?
ariel Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Tylko nie sonary miałem w B5 coś strasznego parowały codziennie kupiłem B6 z lampami halogenowymi i odrazu zamontowałem xenony
Dibo Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Oczywiście że ori bixenony, nie ma się nawet nad czym zastanawiać
Siwy Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Piszecie ori bi-xenon. Szkoda tylko ze nie bedzie regulacji wysokosci. Bo nie wierze ze w swojej karierze za kierownica nie bede wozil czegos ciezszego w bagazniku, a wtedy beda mieli problem jadacy z przeciwka.
KOval81 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Gratuluje podejścia do rzeczy w temacie nie ori xenonów Fakt, że jeśli chodzi o świecenie to żadne sonary czy inne szity.
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 moim zdaniem - sonar sobie odpuść - tylko ori w tym temacie
Ukasz699 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Jak myslicie, ktore lampy kupic: czy bixenon oryginalny, na ktorym nie bede mial regulacji wysokosci czy lampy z aukcji http://moto.allegro.pl/item614383254_lampy_przednie_audi_a4_01_05_black_sonar_olesnica.html?? Dokladaj i kup lepiej xenony ori niz takie phyy
HiRide Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Piszecie ori bi-xenon. Szkoda tylko ze nie bedzie regulacji wysokosci. Bo nie wierze ze w swojej karierze za kierownica nie bede wozil czegos ciezszego w bagazniku, a wtedy beda mieli problem jadacy z przeciwka. wlasnie -beda mieli problem ci jadacy z przeciwka ,dziwne ze nikt o tym nie pisze ..czyzby wiekszosc miala hidy ?
domjenick Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 ..czyzby wiekszosc miala hidy ? :gwizdanie:
Ukasz699 Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 ..czyzby wiekszosc miala hidy ? :gwizdanie: Powiedzcie mi cos na temat hidow i ubezpieczenia jak to sie ma ?? Bo wiem ze ubezpieczyciel moze nie wyplacic kaski z tego wlasnie powodu.. Cos przynajmniej takiego slyszale.. Czy to jest prawda wie ktos cos na ten temat ?? Bo chetnie bym poczytal
domjenick Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 w Polsce obowiazkowe jest posiadanie spryskiwaczy do ksenonow,ale czy to sie ma jakos do ubezpieczenia- trzeba by popytac chlopakow z Rzeszowa,oni ponoc mieli jakies przeprawy z policja,za posiadanie Hidow bez spryskow... http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/uwaga-na-nielegalne-ksenony,992810,415#skipAdnews tam napisali,ze ubezpieczyciel moze nie wyplacic roszczen,w zwiazku z posiadaniem ksenonow bez homologacji
ykk Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Zamknijcie ten temat bo znowu zacznie sie dyskusja..
Ukasz699 Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 w Polsce obowiazkowe jest posiadanie spryskiwaczy do ksenonow,ale czy to sie ma jakos do ubezpieczenia- trzeba by popytac chlopakow z Rzeszowa,oni ponoc mieli jakies przeprawy z policja,za posiadanie Hidow bez spryskow... http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/uwaga-na-nielegalne-ksenony,992810,415#skipAdnews tam napisali,ze ubezpieczyciel moze nie wyplacic roszczen,w zwiazku z posiadaniem ksenonow bez homologacji A no wlasnie dzieki zaraz to poczytam :gwizdanie: A tam zaraz dyskusja Zamknijcie ten temat bo znowu zacznie sie dyskusja..
David Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 sonarow nie polecam, ja kupilem dawno temu zanim jeszcze trafilem na forum i teraz zaluje,jesli chodzi o wyglad to wiadomo ze auto wyglada mlodziej bo lampy sa zespolone,ale mam czesty problem z tym ze trzesie mi sie strumien swiatla na postoju a swiatlo swieci powiem ze srednio-ostatnio kupilem zarowki osram cool blue i swiecily gorzej niz te sonarowe i musialem wrocic do sonarowych. a pseudo-ksenonow montowac nie bede.
Rekomendowane odpowiedzi