Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Lampy przednie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jasne ze ORI bixenony :gwizdanie: albo wsadź w te co masz dobry zestaw HID pod H7 o barwie 5000 k

Opublikowano

Juz sie zaczyna SONARowanie B6 :naughty:

Daruj sobie. :)

Opublikowano

Witam

Ja też bym stawiał na ORI bixenony :>

Pozdrawiam

Rafał

Opublikowano

Ori bixenon ... sonar kiepsko wygląda i świeci widziałem na (Seat Leon) ale brzydal . Pzdr PIXI :good:

Opublikowano

a te SONARy to przypadkiem nie to co tak paskudnie świeci?

Opublikowano

Tylko nie sonary miałem w B5 coś strasznego parowały codziennie kupiłem B6 z lampami halogenowymi i odrazu zamontowałem xenony :good:

Opublikowano

Oczywiście że ori bixenony, nie ma się nawet nad czym zastanawiać :cool1:

Opublikowano

Piszecie ori bi-xenon. Szkoda tylko ze nie bedzie regulacji wysokosci. Bo nie wierze ze w swojej karierze za kierownica nie bede wozil czegos ciezszego w bagazniku, a wtedy beda mieli problem jadacy z przeciwka.

Opublikowano

Gratuluje podejścia do rzeczy w temacie nie ori xenonów :good::notworthy: Fakt, że jeśli chodzi o świecenie to żadne sonary czy inne szity.

Opublikowano

moim zdaniem - sonar sobie odpuść - tylko ori w tym temacie

Opublikowano

Piszecie ori bi-xenon. Szkoda tylko ze nie bedzie regulacji wysokosci. Bo nie wierze ze w swojej karierze za kierownica nie bede wozil czegos ciezszego w bagazniku, a wtedy beda mieli problem jadacy z przeciwka.

wlasnie -beda mieli problem ci jadacy z przeciwka ,dziwne ze nikt o tym nie pisze ..czyzby wiekszosc miala hidy ?

Opublikowano

..czyzby wiekszosc miala hidy ?

:naughty: :gwizdanie:
Opublikowano

..czyzby wiekszosc miala hidy ?

:naughty: :gwizdanie:

Powiedzcie mi cos na temat hidow i ubezpieczenia jak to sie ma ??

Bo wiem ze ubezpieczyciel moze nie wyplacic kaski z tego wlasnie powodu.. Cos przynajmniej takiego slyszale.. Czy to jest prawda wie ktos cos na ten temat ?? Bo chetnie bym poczytal :mysli:

Opublikowano

w Polsce obowiazkowe jest posiadanie spryskiwaczy do ksenonow,ale czy to sie ma jakos do ubezpieczenia- :mysli: trzeba by popytac chlopakow z Rzeszowa,oni ponoc mieli jakies przeprawy z policja,za posiadanie Hidow bez spryskow...

http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/uwaga-na-nielegalne-ksenony,992810,415#skipAdnews tam napisali,ze ubezpieczyciel moze nie wyplacic roszczen,w zwiazku z posiadaniem ksenonow bez homologacji

Opublikowano

Zamknijcie ten temat bo znowu zacznie sie dyskusja.. :decayed:

Opublikowano

w Polsce obowiazkowe jest posiadanie spryskiwaczy do ksenonow,ale czy to sie ma jakos do ubezpieczenia- :mysli: trzeba by popytac chlopakow z Rzeszowa,oni ponoc mieli jakies przeprawy z policja,za posiadanie Hidow bez spryskow...

http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/uwaga-na-nielegalne-ksenony,992810,415#skipAdnews tam napisali,ze ubezpieczyciel moze nie wyplacic roszczen,w zwiazku z posiadaniem ksenonow bez homologacji

A no wlasnie dzieki zaraz to poczytam :gwizdanie:

:polew:

A tam zaraz dyskusja :tongue4:

Zamknijcie ten temat bo znowu zacznie sie dyskusja.. :decayed:

Opublikowano

sonarow nie polecam, ja kupilem dawno temu zanim jeszcze trafilem na forum i teraz zaluje,jesli chodzi o wyglad to wiadomo ze auto wyglada mlodziej bo lampy sa zespolone,ale mam czesty problem z tym ze trzesie mi sie strumien swiatla na postoju :angry: a swiatlo swieci powiem ze srednio-ostatnio kupilem zarowki osram cool blue i swiecily gorzej niz te sonarowe :shocked: i musialem wrocic do sonarowych. a pseudo-ksenonow montowac nie bede.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...