Dbaluch Opublikowano 30 Maja 2022 Opublikowano 30 Maja 2022 Witam, panowie po przez zmiane auta przesiadłem się z lamp xenon na h7 i szukam teraz dobrych żarówek , pod uwage biorę tylko i wyłącznie markowe żarówki , chciałbym aby żarówki świeciły białym światłem , dobrze oświetlały drogę na suchej oraz mokrej nawierzchni , myślałem nad ledowymi ale podobno zakłócają fale radiowe i są problemy z montażem ze względu na jakieś potrzebne adaptery , jeśli ma ktoś jakieś doświadczenie w tym temaćie to byłbym wdzięczny
Langista Opublikowano 30 Maja 2022 Opublikowano 30 Maja 2022 (edytowane) Mało to testów na YouTube? https://youtu.be/frYSsDpgHWo Edytowane 30 Maja 2022 przez Langista
Dbaluch Opublikowano 30 Maja 2022 Autor Opublikowano 30 Maja 2022 15 minut temu, Langista napisał: Mało to testów na YouTube? https://youtu.be/frYSsDpgHWo Dzięki kolego , tylko szkoda ze nie po po polsku
george Opublikowano 30 Maja 2022 Opublikowano 30 Maja 2022 Po pierwsze dobre odbłyśniki i ogarnięcie kloszy. na drogowe Tungrsam 200%, na mijania OSRAM lub Philips z wyższą temperaturą barwową.
Tomnik Opublikowano 30 Maja 2022 Opublikowano 30 Maja 2022 Siedemnaście stron istniejącego już wątku :
Dbaluch Opublikowano 31 Maja 2022 Autor Opublikowano 31 Maja 2022 No i temat przeczytany cały i nadal czuje nie dosyt , praktycznie wcale nic nie poruszany temat żarówek ledowych h7 Led Osram lub Philips , tak wiem że ledowe to be ale mowa tu o żarówkach markowych za kwote 400 zł , więc to nie to samo co chińskie
przem8 Opublikowano 31 Maja 2022 Opublikowano 31 Maja 2022 To przenieś się na typowe forum o żarówkach samochodowych. Poza tym takie ledy póki co nie mają homologacji na polskie drogi. Ewentualnie kup kilka zestawów, zrób porównanie i oświeć potem innych
Dbaluch Opublikowano 31 Maja 2022 Autor Opublikowano 31 Maja 2022 16 minut temu, przem8 napisał: To przenieś się na typowe forum o żarówkach samochodowych. Poza tym takie ledy póki co nie mają homologacji na polskie drogi. Ewentualnie kup kilka zestawów, zrób porównanie i oświeć potem innych Poprostu tylko pytałem czy ktoś z kolegów z forum takie żarówki przerabiał w a4 b6 lub b7 na soczewce, i to tylko tyle
Muskel1 Opublikowano 31 Maja 2022 Opublikowano 31 Maja 2022 1 godzinę temu, Dbaluch napisał: Poprostu tylko pytałem czy ktoś z kolegów z forum takie żarówki przerabiał w a4 b6 lub b7 na soczewce, i to tylko tyle Soczewkę w B7 mają tylko bixy więc Osram lub Philips odpada, bo są one pod gniazda H7 a nie D1S. Poza tym jak już wyżej wspomniano, mają one homologację tylko na terenie DE i AT.
Dbaluch Opublikowano 31 Maja 2022 Autor Opublikowano 31 Maja 2022 Ok bo zapomniałem dodać że to do a4 b6 a tam jest soczewka na lampie h7
Rekomendowane odpowiedzi