Opublikowano 11 Listopada 20241 r Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Opisałem w temacie o aktualizacji VC co daje aktualizacja. W sterowniku 46 w bajcie 35 Dzieki za info. Szukalem w bajcie 35 juz wczesniej i bez rezultatu. Finalnie wylaczylem opcje autolock i magia pojawilo sie w menu mozliwosc wyboru. Nie pomyslalbym ze to bedzie ta opcja. Dzieki za wszelka pomoc jesli chodzi o mapy itd ?? Bez Ciebie bym sobie nie poradzil
Opublikowano 11 Listopada 20241 r Edit: znalazłem w czerwonym menu Gdzie widać jaką mam wersję SW MMI (5F)?@Muskel1 mi pisał jaką mam ale chciałbym to zobaczyć żeby widzieć ns przyszłość i d*py nie zawracać. W zrzucie z vcdsa który dodawałem czy może tu na zdjęciu to widać ? Edytowane 11 Listopada 20241 r przez dan4tech
Opublikowano 11 Listopada 20241 r Zacząłem aktualizacje paczką ściągniętą z mega którą udostępnił kolega Muskel i na starcie taki błąd: Edytowane 11 Listopada 20241 r przez dan4tech
Opublikowano 12 Listopada 20241 r 6 godzin temu, dan4tech napisał(a): Gdzie widać jaką mam wersję SW MMI (5F)? P3638 MU 0917
Opublikowano 12 Listopada 20241 r Rozpakowałem paczkę programem 7 zip i wygląda że poszło, następnie robię pacza programem MIB 3.6, zaglądam jednak do katalogu patches w MIB i jest w zasadzie pusty, gdzie znaleźć pacha do MHI2Q_ER_AUG22_P5092_MU1329
Opublikowano 12 Listopada 20241 r 4 godziny temu, dan4tech napisał(a): Rozpakowałem paczkę programem 7 zip i wygląda że poszło Jakim programem i na jakim systemie operacyjnym rozpakowałeś uprzednio? 4 godziny temu, dan4tech napisał(a): zaglądam jednak do katalogu patches w MIB i jest w zasadzie pusty Bo w M.I.B. ten folder jest pusty. Musisz ściągnąć plik Patches, rozpakować go i albo wybrać ten jeden konkretny dla Ciebie Patch i wrzucić go do folderu patches w M.I.B., albo wrzucić tam wszystkie patches, a narzędzie M.I.B. samo sobie znajdzie i wybierze odpowiedni dla Twojej wersji. 4 godziny temu, dan4tech napisał(a): gdzie znaleźć pacha do MHI2Q_ER_AUG22_P5092_MU1329 Na MIB Solution.
Opublikowano 12 Listopada 20241 r 7 minut temu, Muskel1 napisał(a): Jakim programem i na jakim systemie operacyjnym rozpakowałeś uprzednio? Windows 10 + winrar 7 minut temu, Muskel1 napisał(a): Bo w M.I.B. ten folder jest pusty. Musisz ściągnąć plik Patches, rozpakować go i albo wybrać ten jeden konkretny dla Ciebie Patch i wrzucić go do folderu patches w M.I.B., albo wrzucić tam wszystkie patches, a narzędzie M.I.B. samo sobie znajdzie i wybierze odpowiedni dla Twojej wersji. Na MIB Solution. - od 3 dni próbuję i stronka nie działa @Muskel1 dzięki Ci wielkie za to co robisz, całe forum na Tobie wisi
Opublikowano 12 Listopada 20241 r WinRar nie daje rady. Wspominałem już chyba nawet w kilku postach na forum, że najlepiej używać 7z, a już w ogóle nie używać iMac, bo ten już całkiem do d..y 12 minut temu, dan4tech napisał(a): dzięki Ci wielkie za to co robisz, całe forum na Tobie wisi Spoko, coś tam czasem podpowiem?
Opublikowano 12 Listopada 20241 r 28 minut temu, dan4tech napisał(a): Na MIB Solution. - od 3 dni próbuję i stronka nie działa Widzę, że mibsolution nadal nie działa. Tutaj wrzuciłem Ci patch do Twojej wersji. Ściągnij go sobie i rozpakuj, następnie cały folder wrzuć do folderu patches w M.I.B. Hasło do rozpakowania to: 121124
Opublikowano 16 Listopada 20241 r Orientuje się ktoś co to za soft? Da się zrobić konwersję na Eu? Q5 II 2019 z Kanady.
Opublikowano 19 Listopada 20241 r Da się. Konwersję zleć najlepiej komuś jeżeli nie masz z tym doświadczenia.
Opublikowano 19 Listopada 20241 r Konwersję akurat robiłem w a6 c7 fl i a7 fl więc myślę że bym dał radę tylko kwestia plików.
Opublikowano 20 Listopada 20241 r Jest opis na przykładzie A3 z MHS2 u ruskich jak chcesz podjąć ryzyko to przeczytaj od dechy do dechy i zdecyduj czy masz narzędzia i chęć bawić się sam. https://www.drive2.ru/l/668070687813927640/
Opublikowano 28 Listopada 20241 r Cześć, Czy jestem w stanie wgrać konwersję systemu z USA na EU w A6 C7 FL za pomocą karty SD? Czy wymagane do tego są jakieś inne urządzenia? Moja aktualna wersja softu to MHI2_US_AU57x_PO536. Z góry dzięki za informacje :)
Opublikowano 29 Listopada 20241 r Mhi2 bez problemu zrobisz. Tylko trzeba pocztać, przygotować more incredible bash, soft, mapy, odpowiednie karty SD.
Opublikowano 30 Listopada 20241 r W dniu 29.11.2024 o 07:02, MaTeo85 napisał(a): Mhi2 bez problemu zrobisz. Tylko trzeba pocztać, przygotować more incredible bash, soft, mapy, odpowiednie karty SD. Super, dzięki, zgłębię temat. Jesteś w stanie jeszcze podpowiedzieć od którego softu zacząć wgrywanie wersji EU i później w jakiej kolejności wrzucać aktualizacje?