rav Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 A jeszcze mam pytanko - a jakby tak cały Radom wrzucić do piątki..? :> ja wiem że Ty byś chciał ze mną na małżeńskim ale tym razem nie ma mowy:D " tym razem " :> :polew: :polew:
Kaśka Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Mnie tam odpowiada Mam nadzieje, tylko, że mój pokój, tym razem, nie będzie naprzeciwko sali gdzie się będziemy bawić, bo już raz to przerabiałam w Wiśle.
Madas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2009 Mnie tam odpowiada Mam nadzieje, tylko, że mój pokój, tym razem, nie będzie naprzeciwko sali gdzie się będziemy bawić, bo już raz to przerabiałam w Wiśle. nie będzie ... sala do zabawy jest w zupełnie innym budynku ognisko w sobotę również jest oddalone od miejsca spania .... do tego wszystko ogrodzone płotem .... ścieżki na romantyczne wieczorne spacery też są
Tomeks Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 ognisko w sobotę również jest oddalone od miejsca spania .... to może być akurat sporym problemem :gwizdanie:
Madas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2009 ognisko w sobotę również jest oddalone od miejsca spania .... to może być akurat sporym problemem :gwizdanie: ale oddalone o 50-70 m
Gość TrueOgre Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 to dystans jak maraton dla niektórych po procentach :polew: a ile może się wydarzyć po drodze
miron78 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 UWAGA - jeżeli jeszcze ktoś nie oddał głosu w ankiecie to bardzo proszę o oddanie go na naszego kolegi Kuredu - niech stoi na podium koło Wihajstra - niech nie jest w "czarnej d*pie"
Madas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2009 UWAGA - jeżeli jeszcze ktoś nie oddał głosu w ankiecie to bardzo proszę o oddanie go na naszego kolegi Kuredu - niech stoi na podium koło Wihajstra - niech nie jest w "czarnej pupie" tak bardzo prosimy oddawać głosy
rav Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 to dystans jak maraton dla niektórych po procentach :polew: a ile może się wydarzyć po drodze Np. między oZiX a tomaszu
Madas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2009 to dystans jak maraton dla niektórych po procentach :polew: a ile może się wydarzyć po drodze Np. między oZiX a tomaszu :naughty: :polew:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 21:52_________________________________________________ zrobiłem listę regionów i szkoda że na zlot jadą praktycznie cztery regiony naszego klubu .... brakuje trochę Szczecina, Wrocławia, Lubuskiego i Środkowego Pomorza ...
oZiX Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Mnie tam odpowiada Mam nadzieje, tylko, że mój pokój, tym razem, nie będzie naprzeciwko sali gdzie się będziemy bawić, bo już raz to przerabiałam w Wiśle. nie będzie ... sala do zabawy jest w zupełnie innym budynku ognisko w sobotę również jest oddalone od miejsca spania .... do tego wszystko ogrodzone płotem .... ścieżki na romantyczne wieczorne spacery też są a ścieżka do domu??znaczy wyrka?? czy śpi się gdzie popadnie?? Kaśka sąsiadka:D[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 22:02_________________________________________________ to dystans jak maraton dla niektórych po procentach :polew: a ile może się wydarzyć po drodze Np. między oZiX a tomaszu huhu chyba ktoś jest zazdrosny tylko ciekawe o kogo :mysli:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 22:03_________________________________________________ to dystans jak maraton dla niektórych po procentach :polew: a ile może się wydarzyć po drodze Np. między oZiX a tomaszu :naughty: :polew:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 21:52_________________________________________________ zrobiłem listę regionów i szkoda że na zlot jadą praktycznie cztery regiony naszego klubu .... brakuje trochę Szczecina, Wrocławia, Lubuskiego i Środkowego Pomorza ... MAdasku zaprezentuj to nam ))i sie tak nie ciesz bo Ciebie też tam znajdę nawet w ciemności po omacku :polew:
rav Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 to dystans jak maraton dla niektórych po procentach :polew: a ile może się wydarzyć po drodze Np. między oZiX a tomaszu :naughty: :polew:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 21:52_________________________________________________ zrobiłem listę regionów i szkoda że na zlot jadą praktycznie cztery regiony naszego klubu .... brakuje trochę Szczecina, Wrocławia, Lubuskiego i Środkowego Pomorza ... MAdasku zaprezentuj to nam )) i sie tak nie ciesz bo Ciebie też tam znajdę nawet w ciemności po omacku :polew: Biedny Madas. "Pupa" będzie bolała :gwizdanie:
adadur Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 to dystans jak maraton dla niektórych po procentach :polew: a ile może się wydarzyć po drodze Np. między oZiX a tomaszu :naughty: :polew:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 21:52_________________________________________________ zrobiłem listę regionów i szkoda że na zlot jadą praktycznie cztery regiony naszego klubu .... brakuje trochę Szczecina, Wrocławia, Lubuskiego i Środkowego Pomorza ... Nie mów że Białystok lub Augustów sie pojawi
Madas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2009 etam stary lał w dupee to przyzwyczajona [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 22:45_________________________________________________ to dystans jak maraton dla niektórych po procentach :polew: a ile może się wydarzyć po drodze Np. między oZiX a tomaszu :naughty: :polew:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 21:52_________________________________________________ zrobiłem listę regionów i szkoda że na zlot jadą praktycznie cztery regiony naszego klubu .... brakuje trochę Szczecina, Wrocławia, Lubuskiego i Środkowego Pomorza ... Nie mów że Białystok lub Augustów sie pojawi żubry bedom :gwizdanie:
slaweq Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 zrobiłem listę regionów i szkoda że na zlot jadą praktycznie cztery regiony naszego klubu .... brakuje trochę Szczecina, Wrocławia, Lubuskiego i Środkowego Pomorza ... Skąd Ci wyszły tylko cztery regiony Wielkopolska, Mazowieckie, Śląskie i Małopolskie?
Madas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2009 zrobiłem listę regionów i szkoda że na zlot jadą praktycznie cztery regiony naszego klubu .... brakuje trochę Szczecina, Wrocławia, Lubuskiego i Środkowego Pomorza ... Skąd Ci wyszły tylko cztery regiony Wielkopolska, Mazowieckie, Śląskie i Małopolskie? śląskie i małopolskie jako jeden region polski południe i Pomorze -Żuławy też jako jeden region .... [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 22:51_________________________________________________ale dolnośląski i okolice oraz Szczecin i okolice nikogo :gwizdanie:
slaweq Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Adaś dodaj jeszcze podkarpacko-lubelski (ja i Hugo) i masz juz piąty region
Madas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2009 ale nie wiem czy dobrze pogrupowałem ludzi .... do tego dosyć liczna grupa doszła z Kujawsko- Pomorskiego ....
tomaszu Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 to dystans jak maraton dla niektórych po procentach :polew: a ile może się wydarzyć po drodze Np. między oZiX a tomaszu Tak dla Waszej wiadomości - każdy jest narażony na "zaloty" Ozia, więc zaleca się nie upijanie się do umoru.. :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 to dystans jak maraton dla niektórych po procentach :polew: a ile może się wydarzyć po drodze Np. między oZiX a tomaszu Tak dla Waszej wiadomości - każdy jest narażony na "zaloty" Ozia, więc zaleca się nie upijanie się do umoru.. :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi