pawel3001 Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Witam czy w swojej b7 z 2005 roku mogę zamontować lampy bi xenon . Mam teraz zwykły klosz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Możesz, musisz razem z lampami za ok 1500 zł dodać cały system samopoziomowania za ok 500-1000 zł (zależnie od okazji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pila24 Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 I zderzak pod spryskiwacze za kolejny 1000 zł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Plus robocizna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 I w sumie zbiorniczek z pompką do spryskiwaczy + dysze.. jakieś 400 zł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tass Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Taniej zmienić auto na samochód z ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowonpio Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Najtaniej będzie zostawić jak jest. Tańszej opcji już nie ma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Zacznij od regeneracji odbłyśnika w soczewce, to bardzo dużo daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 No i wystraszyliście kolegę bo się już nie odezwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel3001 Opublikowano 10 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Dziękuję panowie za pomoc. Zostaję przy starych lampach . Mam tylko jedno pytanie, lampy tak mam strasznie zdewastowane od jazdy . Wymiana kloszy to znaczy szkiełka od lampy są opłacalne? Wiem tylko,że tam jakiś klej jest czy coś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi