szafa Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Witam wszystkich! Po sprzedaży b8, szybko kupiłem wymarzoną benzynę w 6 garach, wybór padł na model a7, końcówka 2011r, pod uwagę brałem tylko wersję z stanów, kanady. Tak trafiła się biała sztuka w odcieniu bianco nevada, uderzona od strony kierowcy, zrobiona na oryginalnych częściach, na wszystko mam rachunki. Auto kupiłem trochę na wariata, bez sprawdzenia i nie zauważyłem paru rzeczy ale wszystko można naprawić. Wyposażenie trochę bieda jak na a7 ale nie miałem jakiś dużych wymagań, szukałem z podgrzewanymi siedzeniami p+t, klima 4 strefy, szyber, oświetlenie ambiente i dekory w piano. Auto na liczniku przy zakupie 214 tys. km, zrobiony rozrząd przy 200 tys. Na tą chwilę w aucie porobione pierdoły jak uzupełnienie głośnika w podszybiu, naprawa brzęczka w klapie, wymiana pasów bezpieczeństwa bo od kierowcy walił błędem, spolszczenie menu, wgranie nowych map i aktualizacja skrzyni przez Hammera oraz serwis olejowy. Co do planów, jest ich dużo ale wszystko zależy od wielkości worka z pieniędzmi, na pewno wpadnie koło (21), jakiś większy hebel i gwint bo strasznie sterczy. Dodatkowo pomyślę nad wydechem, bo strasznie cicho na serii. A tak to tylko dbać i jeździć ? Najpierw zdjęcia z aukcji: Zdjęcia z otomoto: Pozdrawiam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 fajna, rezaj Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 26 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Piękna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 W końcu się pochwalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Gratuluję zakupu Prezentuje się ładnie, dopieścisz i będzie lala 21"cali to ,,must have '' przy tej budzie Jakbys chciał to mam coś takiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 8 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Dzięki, jest co dopieszczać ale powoli do przodu koła fajne ale znając życie nie mój budżet zresztą najpierw hamulce, gwint, potem pomyśli się o kołach, choć po głowie chodzą mi rotory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Ładne to to ? niechaj cieszy i się sprawuje ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 W dniu 8.11.2022 o 07:18, szafa napisał(a): Dzięki, jest co dopieszczać ale powoli do przodu koła fajne ale znając życie nie mój budżet zresztą najpierw hamulce, gwint, potem pomyśli się o kołach, choć po głowie chodzą mi rotory Odpuść rotory, nie na a7, nie Ty! Musi być coś fajnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 7 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 (edytowane) Witam wszystkich Rok czasu po zakupie, auto śmiga w ostatnim czasie z grubszych rzeczy to zalałem przekładnie kierowniczą, te auta ewidentnie nie lubią zalanych ulic a tak to serwis i walka z starością, coś tam graty się zbierają ale narazie tylko chomikuje w piwnicy: zderzak tył S7 dzięki Marcin, komplet dekorów beaufort, gwint dzięki Duffy, i heble 390/356 tutaj podziękowania dla Wandeja Ostatecznie auto będzie wystawione i szukam lepiej dopasionego diesla, chyba że się nie sprzeda to zakładam graty, wpadnie wtedy też jakieś męskie koło A poniżej zdjęcia jak fura się prezentuje na tą chwilę. Pozdrawiam Edytowane 7 Lipca 2023 przez szafa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus01 Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 czarne znaczki kupiłeś w zamienniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 7 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Tak na ali, przód średnio pasuje, reszta ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 30 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Auto dalej żyje, po wakacjach wyszło że katy pełne, przebieg 229 tys., najpierw po kosztach wpadł downpipe, niestety dźwięk tragedia, żona skomentowała że jak stary polonez, dodatkowo w aucie czuć było spalinami co przy dzieciach było nie dopuszczalne, dlatego najpierw wpadł zderzak s7, następnie katy euro3 200psi, tylne wydechy rs7 i do tego końcówki w czarnym macie 4x101mm, zastanawiam się jeszcze czy zmieniać środkowy na ten z rs-a, po tym zabiegu nawet fajnie brzmi. Do środka zawitały beauforty i zrobiło się tak jakoś przytulniej. W najbliższym czasie auto będzie wystawione, i szukam diesla, najlepiej bitdi w tej samej budzie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 zdrowy klamor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 4 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja Nowy rok, nowe możliwości 😎 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja ta choroba jest nieuleczalna ..... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimazz Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja Lux fitment fabryka poprawiona 🥴 co to za końcówki wydechu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 4 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 27 minut temu, qlimazz napisał(a): Lux fitment fabryka poprawiona 🥴 co to za końcówki wydechu? Dzięki, końcówki stalowe 4x101mm, brane od kolesia z allegro, ale widzę aukcji już nie ma, ale jak coś mam nr tel i maila 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja W dniu 4.05.2024 o 12:48, szafa napisał(a): Nowy rok, nowe możliwości 😎 Jedno co Ci napisze o tym aucie to że można się wj***ć w kompleksy patrząc na nie i na to co się ma na podwórku Załóż heble to będzie sztos Te mocowanie tablic fajna sprawa chyba też zakupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczonka Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Ładnie 🥹 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi