FabianB Opublikowano 7 Stycznia 2023 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Witam jak zresetować klimatronik w A4 B7 klapek, zacięła mi się prawa strona pasażera i pół grzeję na ciepło a od kierowcy na zimno więc coś się chyba przycięło..
Muskel1 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Nie ma czegoś takiego jak reset klimartonica. Można wykonać nastawy podstawowe silniczków klap.
FabianB Opublikowano 7 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2023 Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Nie ma czegoś takiego jak reset klimartonica. Można wykonać nastawy podstawowe silniczków klap. Więc jak wykonać te nastawy podstawowe silniczków? Przycięło mi prawą stronę od pasażera bo czy ja ustawię na LO czy na 22 temperatury i więcej ciągle daje na full gorąco, natomiast od strony kierowcy wszystko działa tak jak powinno..
Muskel1 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Opublikowano 7 Stycznia 2023 W sterowniku klimatyzacji 08, w nastawach podstawowych.
FabianB Opublikowano 9 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2023 Dobra wiem co jest prawdopodobnie padł ten silniczek klap klimatronika po stronie pasażera, tylko teraz jakie numery katalogowe ma orginalna cześć, jest on z fioletową dźwigienką? Bo szukam i nie mogę znaleźć..
jmk Opublikowano 9 Stycznia 2023 Opublikowano 9 Stycznia 2023 (edytowane) 2 godziny temu, FabianB napisał(a): Dobra wiem co jest prawdopodobnie padł ten silniczek klap klimatronika po stronie pasażera, tylko teraz jakie numery katalogowe ma orginalna cześć, jest on z fioletową dźwigienką? Bo szukam i nie mogę znaleźć.. Myślę, że trzeba go wyjąć, wyczyścić potencjometr, zrobić nastawy podstawowe, skasować błędy i powinien działać. Edytowane 9 Stycznia 2023 przez jmk
Pieterb Opublikowano 9 Stycznia 2023 Opublikowano 9 Stycznia 2023 No jest duża szansa że to zadziała, zresztą swój też tak naprawiłem jeden i dział do dziś.
Rekomendowane odpowiedzi