duffy Opublikowano 7 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 14 minut temu, WojtekA6C7 napisał(a): Przód : 4H0853605CT94 ,A8,S8,Q2,Q8 Tył : 8W6853742AT94 ,RS5 Coupe Zamawiałem do siebie i wymiary te same co c7 lift Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 7 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 14 godzin temu, qlimazz napisał(a): Stensiki cieszą oko a jak się jeździ ? 😗 W zeszłym roku spas do błotnika był dokładnie taki sam, kilka tys km zrobione. Nie mam zastrzeżeń. Auto jako drugie w domu więc nie wszędzie musi wjeżdżać 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 13 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Update. Kurier był jeszcze dwa razy i mam w końcu 4 koła. 🤣 Znaczek z przodu zmieniony. Z tyłu chciałem spróbować z naklejka quattro ale niestety przyszła za duża więc jeżdżę z gołą d*pą 🤭 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granatowy Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia W dniu 13.01.2024 o 16:25, duffy napisał(a): Z tyłu chciałem spróbować z naklejka quattro ale niestety przyszła za duża więc jeżdżę z gołą d*pą 🤭 Dobrze wygląda - koła też 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Jest klawo. 👍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Ale piękna kabinka 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoman Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja Tarcze 390mm masz od jakiego auta? Mercedes GLS? Udało mi się kupić zaciski akebono w dobrej cenie, zastanawiam się czy dać tarcze 375 ori z Audi czy dać z marca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 28 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia (edytowane) Nie wiem z czego miałem tarcze. Sorry że ci nie odpisałem, dawno nie zaglądałem. Mój zestaw akebono z 390mm będzie na sprzedaż. W aucie sporo zmian. Wrzucę jakiś update na dniach Na bieżąco zmiany będą też na Instagram Edytowane 28 Sierpnia przez duffy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 28 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Lusterka w czarny połysk i będzie malyna. 👌 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimazz Opublikowano 28 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Piękne shooty ma oko kolega. Fura też robi wrażenie od jakiegoś czasu choruje na taki look biale auto w pakiecie czerń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 28 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 8 minut temu, dekiel 13 napisał(a): Lusterka w czarny połysk i będzie malyna. 👌 Lustro od strony kierowcy było rozbite w mak i czeka na naprawę, myślę nad czarnymi 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 28 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 7 minut temu, qlimazz napisał(a): Piękne shooty ma oko kolega. Fura też robi wrażenie od jakiegoś czasu choruje na taki look biale auto w pakiecie czerń. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 28 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Tarcze 420 mm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 28 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Tak i 10 tłoczkowy zacisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia To teraz na tył coś większego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 28 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 356 z tyłu 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewiatan1989 Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Sztos furka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 30 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia (edytowane) ,Dobra to na bieżąco, Jak już widać wcześniej na foto, zmieniłem hamulce z 390/330 na 420/356 przy okazji zmieniając też kolor po kilku latach latania na żółtych. 😁 Na tyle zadomowił się maxton z końcówkami 4x100mm i znaczek w czarnym połysku Korek wlewu oleju R8 Puszka filtra powietrza z rs6… częściowo otwarta, w połączeniu z moim silikonowym dolotem i filtrem k&n mam dźwięk jak w małym hellcatcie 🤪 Wymienione przetarte nadkole Edytowane 30 Sierpnia przez duffy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 30 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia Leży też już cześć klamotów pod wyższe moce, dużo większy wymiennik ciepła Dp w izolacji i środkowy wydech z przeniesionymi pod skrzynie katalizatorami plus dłuższe wiązki do sond. Brakuje mi jeszcze wydajniejsza pompa wody i czas na montaż. Później muszę się umówić na program i hamownie. Byłoby spoko jeśli uda się przed zimą 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoman Opublikowano 31 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia Jak wrażenia po zmianie hebli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi