blbina Opublikowano 4 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia ELLIOTT , mam prosbe kupilem Cupre Formentor 2,0 TDI 150KM, nalatane mam 5 tysiecy przebiegu i chce pomiedzy wymianami przewidzianymi przez producenta sam wymienic olej. Mozesz cos polecic bo tam jest zalane 0w20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF76 Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia jeśli to nowe auto lej taki sam jaki jest aby nie było podstaw do utraty gwarancji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ELLIOTT Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 12 godzin temu, blbina napisał(a): ELLIOTT , mam prosbe kupilem Cupre Formentor 2,0 TDI 150KM, nalatane mam 5 tysiecy przebiegu i chce pomiedzy wymianami przewidzianymi przez producenta sam wymienic olej. Mozesz cos polecic bo tam jest zalane 0w20. Możesz kupić ori Vaga, bądź to samo i nie przepłacać kupując shella zgodnego z normą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blbina Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Dzieki, jak wloze ori filt to bedzie O.K. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRO293 Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października Cześć! Kupiłem auto miesiąc temu jeździ na castrol edge prof 0 w 30 i moje pytanie, jeździć czy zmienić na inny? Zawsze jeździłem na mobilach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ELLIOTT Opublikowano 22 Października Udostępnij Opublikowano 22 Października Eurol FS 0w30 świetnie sprawdza się w tej jednostce. Prywatne badanie laboratoryjne oleju, również potwierdziło jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi