Radziu Audi A4 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2009 apropo oświetlenia wnętrza, to dodałem kolejne;) pod podłokietnikiem:) fajna sprawa. Jak ktoś będzie chciał zobaczyć jak to wygląda to piszcie;) A co do lamp to jest to specjalna farbka w sprayu do lamp. 17 zł za 100 ml... troche drogo, ale fajnie wygląda:)
plastuch Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ładniutka dbaj o nią Ten czarny pasek w lampach to folia czy spray? Dobry sposób na tani mod starych lamp. Ja miałem Tak na swoich starych A teraz zapodałem 2lift i jet piękna
michele Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Witam, w środku obszył bym podłokietnik materiałem takim jak masz na siedzeniach, i na zewnątrz wywalił bym ten spojler :gwizdanie: , ogolnie fajna furka kolorek jak u mnie
Radziu Audi A4 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Podłokietnik zostanie taki jaki jest bo mi się poprostu podoba i komponuje z fakturą deski rozdzielczej. A spojler zostanie, bo był jest i będzie i co najważniejsze podoba mi się i nadaje Audice sportowego charakteru. i tak ma być. W poniedziałek jadę zrobić tłumik na dwie końcówki. mam nadzieję ze efekt się spodoba:)
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 W poniedziałek jadę zrobić tłumik na dwie końcówki. mam nadzieję ze efekt się spodoba:) i jak poszło z kominem/kominami ???
Radziu Audi A4 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2009 W poniedziałek jadę zrobić tłumik na dwie końcówki. mam nadzieję ze efekt się spodoba:) i jak poszło z kominem/kominami ??? sorki że dopiero teraz odpisuję, ale już uaktualniam swój post. Otóż kominy oczywiście są już wykonane. wyglądają naprawdę wporzadku:) dodam zdjęcia;) jest jeszcze kilka innych modów które zrobiłem.ale plany nadal są
Armi Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 A kiedy wywalisz "dekoracje" z lusterka? Te kostki i kilka zużytych choinek zapachowych wyglądają beznadziejnie.
Radziu Audi A4 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2009 dekoraji nie wywale, bo to prezent i mogłoby byćkomuś poprostu przykro, a po za tym ja lubie, a choinki??? może faktycznieje wywale;P
Rekomendowane odpowiedzi