darus1611 Opublikowano 2 Marca 2023 Opublikowano 2 Marca 2023 Cześć, czy konieczna jest wymiana płynu to wspomagania? Dostałem info od mechanika, że nie ma konieczności, bo wspomaganie jest elektryczne? Czy to prawda?
Langista Opublikowano 2 Marca 2023 Opublikowano 2 Marca 2023 A servitronic to na czym niby działa? Też pompuje płyn do maglownicy tylko zmienia charakterystykę pracy, zmniejszając siłę wspomagania wraz ze wzrostem prędkości. Zbiorniczek na płyn powinien być pod maską.
wrclaguna Opublikowano 2 Marca 2023 Opublikowano 2 Marca 2023 1 godzinę temu, darus1611 napisał(a): Cześć, czy konieczna jest wymiana płynu to wspomagania? Dostałem info od mechanika, że nie ma konieczności, bo wspomaganie jest elektryczne? Czy to prawda? Tutaj jest elektryczne wspomaganie
darus1611 Opublikowano 2 Marca 2023 Autor Opublikowano 2 Marca 2023 No napisałem, że elektryczne. Pytanie tylko czy trzeba wymieniać płyn Langista twierdzi, że trzeba?
Rozwiązanie Muskel1 Opublikowano 2 Marca 2023 Rozwiązanie Opublikowano 2 Marca 2023 (edytowane) 17 minut temu, darus1611 napisał(a): No napisałem, że elektryczne. Pytanie tylko czy trzeba wymieniać płyn Langista twierdzi, że trzeba? W czym chcesz wymieniać płyn jak w tym układzie kierowniczym nie ma płynu? Wspomaganie jesz czysto elektryczne a nie hydrauliczne. Siliczek elektryczny wspomaga siłę kręcenia. Edytowane 2 Marca 2023 przez Muskel1
Rekomendowane odpowiedzi