adasek Opublikowano 19 Marca 2023 Opublikowano 19 Marca 2023 Witam Wszystkich! Od 2 miesięcy jestem posiadaczem A4 B6 1.8T BEX quattro z instalacją gazową. Zaczynam walkę ze słabą dynamiką i niską mocą. Wydaje mi się, że do 3 tyś auto lepiej przyspiesza, niż pożniej powyżej 3 tyś. Wrzucam poniżej logi, będe wdzięczny jak ktoś spojrzy i podpowie od czego zacząć. Jak narazie poszły nowe świece zapłonowe oraz odma grzybek bez zaworka. Sprawdzałem DV wydaje się okej. Za każdą wskazówke z góry dziękuje. Logi oczywiscie na PB95 VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs. VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs. VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs.
morelo Opublikowano 19 Marca 2023 Opublikowano 19 Marca 2023 Mam nową oryginalną gdybyś chciał nawet gdzieś paragon mam.
sahipp Opublikowano 19 Marca 2023 Opublikowano 19 Marca 2023 przepływki, wszelkie czujniki tylko ori.... reszta jest bliższa lub dalsza prawdy w zależności od szczęścia...
TDI007 Opublikowano 19 Marca 2023 Opublikowano 19 Marca 2023 (edytowane) moje turbo k03S wtaje tak : 03 (2).csv cofa zapłonem wiec może za ubogo? wrzuć dynamiczne 031 033 Edytowane 19 Marca 2023 przez TDI007
soul87 Opublikowano 20 Marca 2023 Opublikowano 20 Marca 2023 Oprócz lekko zaniżającej przepływki nic złego nie widać.
Rekomendowane odpowiedzi