Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] RNS-E nie czyta wszystkich mp3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

<RETURN> :decayed:

Opublikowano

<RETURN> :decayed:

LoL .......... troche techniki i czlowiek sie gubi --- dzieki alvaro

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

czyli tego ograniczenia 400 plików nie da się przeskoczyć? :no: bo wgrałem na kartę 41 folderów (prawie pełna karta) a pokazuje tylko 31 :thumbdown: i to nie ważne czy są wszystkie oddzielnie czy powrzucam je do folderów "główniejszych"... :kwasny:

Opublikowano

RNS-E nie czyta polskich znaków,oraz nazwa plików mp3 nie może być dłuższa niż 14 znaków.Miałem ten sam problem,poskracałem nazwy plików (wszystkie zbędne nawiasy,przecinki,myślniki oraz polskie znaki) i RNS-E zaczęło czytać wszystkie utwory.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

ja bym sprobowal stworzyc partycje Partition Magic'iem, bo tego narzedzia uzywam ale na hdd, nigdy nie robilem partycji na pamieci flashowej wiec nie wiem czy i jak wyjdzie i jak potraktuje to navi.

Raczej nie uda ci sie zrobic pod Windowsem XP partycji na SD.

MiniCD Gentoo- Linux, tym sie da.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Z tego co wiem to partition magic nie umie zarządzać partycjami na nośnikach typu flash, chyba że wersja powyżej 8 ale wątpię.

Opublikowano

tez sie mi wydaje ze mozesz zarządzać tylko hdd partition magic

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam. Przepraszam za odkop, ale mam problem. RNS-E nie odtwarza mi wszystkich MP3. Widzi ładnie wszystko, ale nie których po prostu nie chce odtworzyć. Nie wiem o co chodzi, wszystkie mają te same parametry. Może ktoś wie co na to poradzić ??

Opublikowano

A przeczytales dokladnie ten watek..?

Opublikowano

Nie wiem czy czegoś nie przeoczyłem, czasem się zdarza. Jednak wszystkie MP3 spełniają warunki nazwy i prędkości, karta jest też odpowiednio sformatowana, ale mimo to nie odtwarza wszystkich...

Opublikowano

dum dum czytaj w kołko az zrozumiesz odp masz w tym watku stron zaledwie 4 , niechce sie ?!

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam,

sory za odkopanie ale nie wiedzialem czy podpiąć się tu czy w temacie RNS-E od A do Z.

Mam taki problem, że navi mi mp3 z CDka zczytuje i nic nie gra, tak jakby się zapętlała. Specjalnie wrzucałem jedynie 15 kawałków.

A drugi bardziej irytujący, nie czyta mi ani jednej karty. Próbowałem już 3 różnych, wszystkie SD (nie HC) o pojemności 1GB 1GB 2GB. Nie ruszyło ani jednej. Czy ja mam coś w ustawieniach zmienić aby mi zczytało? Jedynie co robię to wkładam kartę zamykam panel, zmieniam na MP3 wskazuje źródło pamięć, ale przy obu pozycjach (bo wkładałem i pojedyńczo i podwójnie) mam napisane Pusty.

WTF?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

macie jakis fajny programik ktory uzywacie do 'normalizowania' wszystkich mp3 w/g wymagan RNS ?

tak ps. zakupilem dzis karte sd platinum 4gb widzi ja, wczesniej mialem noname 2gb rowniez bylo ja widac

natomiast mam problem z nieczytaniem niektorych utworow, rns widzi je ale nie chce odczytac, polskich liter nie ma, przecinkow, srednikow itp dlugosc nazwy rowniez w zakresie

Opublikowano

Witam,

sory za odkopanie ale nie wiedzialem czy podpiąć się tu czy w temacie RNS-E od A do Z.

Mam taki problem, że navi mi mp3 z CDka zczytuje i nic nie gra, tak jakby się zapętlała. Specjalnie wrzucałem jedynie 15 kawałków.

A drugi bardziej irytujący, nie czyta mi ani jednej karty. Próbowałem już 3 różnych, wszystkie SD (nie HC) o pojemności 1GB 1GB 2GB. Nie ruszyło ani jednej. Czy ja mam coś w ustawieniach zmienić aby mi zczytało? Jedynie co robię to wkładam kartę zamykam panel, zmieniam na MP3 wskazuje źródło pamięć, ale przy obu pozycjach (bo wkładałem i pojedyńczo i podwójnie) mam napisane Pusty.

WTF?

Nie ma opcji zeby zwyklej karty sd nie czytalo. A ze zrodlem to mp3 i powinno trybic.

Opublikowano

Witam,

WTF?

może jakiś stary soft masz :mysli: lub uwalony czytnik :confused4: