antioedipus Opublikowano Poniedziałek o 05:51 Opublikowano Poniedziałek o 05:51 (edytowane) Cześć, poszukuję kogoś w okolicach Trójmiasta do odpłatnej aktualizacji MMI (obecnie mam zainstalowaną wersję 3248). Akurat za ten temat wolałbym się samodzielnie nie zabierać. Mój egzemplarz był na pięcioletniej gwarancji do końca lipca, ale Trójmiejskie serwisy odmawiały aktualizacji jeśli "nie występuje wyraźny problem". Mój samochód: A4 B9 z 2020. Edytowane Poniedziałek o 05:54 przez antioedipus
Georgs Opublikowano wczoraj o 03:10 Opublikowano wczoraj o 03:10 Czy ktoś może podzielić się informacją, jak włączyć czerwony tryb inżynierski w oprogramowaniu sprzętowym po wersji p4014?
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 08:20 Opublikowano wczoraj o 08:20 Dwa palce w prawym górnym rogu wyświetlacza. https://www.youtube.com/watch?v=HakkWKLTrHI&t=29s
Georgs Opublikowano wczoraj o 11:11 Opublikowano wczoraj o 11:11 Od wersji p43xx jest to wyłączone. Ale najwyraźniej istnieje sposób na włączenie tego za pomocą Odis. Nie znalazłem jednak jeszcze żadnego poradnika.
Deniro Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Poprzez wprowadzenie kodu SVM Online kontem GRP
Rekomendowane odpowiedzi