antioedipus Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia (edytowane) Cześć, poszukuję kogoś w okolicach Trójmiasta do odpłatnej aktualizacji MMI (obecnie mam zainstalowaną wersję 3248). Akurat za ten temat wolałbym się samodzielnie nie zabierać. Mój egzemplarz był na pięcioletniej gwarancji do końca lipca, ale Trójmiejskie serwisy odmawiały aktualizacji jeśli "nie występuje wyraźny problem". Mój samochód: A4 B9 z 2020. Edytowane 4 Sierpnia przez antioedipus
Georgs Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Czy ktoś może podzielić się informacją, jak włączyć czerwony tryb inżynierski w oprogramowaniu sprzętowym po wersji p4014?
Muskel1 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Dwa palce w prawym górnym rogu wyświetlacza. https://www.youtube.com/watch?v=HakkWKLTrHI&t=29s
Georgs Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Od wersji p43xx jest to wyłączone. Ale najwyraźniej istnieje sposób na włączenie tego za pomocą Odis. Nie znalazłem jednak jeszcze żadnego poradnika.
Deniro Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Poprzez wprowadzenie kodu SVM Online kontem GRP
AdiAdi666 Opublikowano Piątek o 08:55 Opublikowano Piątek o 08:55 Witam, to mój pierwszy post tutaj. Panowie podpowiecie mi czy jestem w stanie sam zmienić soft na wersję polską? Rozumiem że polskie fale radiowe będą automatycznie bo są przypisane do softu? Na jakiejś nie wiadomo jak aktualnej wersji mi nie zależy tylko na tym żebym miał europejski soft z polskim językiem Z góry dziękuje za porady.
Jonson 35 Opublikowano Piątek o 20:33 Opublikowano Piątek o 20:33 Podpowie ktoś skąd i jaką wersję ściągnąć aby zaktualizować MMI ?
Deniro Opublikowano Sobota o 05:32 Opublikowano Sobota o 05:32 Nie zrobisz tego sam potrzebujesz specjalisty do konwersji USA NA EU mogę to zrobić priv
antioedipus Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) Ostatecznie samodzielnie przeprowadziłem update od wersji 3248 do 3853 (poprzez pośrednie update'y do 3283 i 3620). Moim zdaniem warto zaktualizować, chociażby dla wyższej domyślnej rozdzielczości Android Auto na wersji 3853. Zauważyłem też, że pojawiła się np. możliwość ustawienia przednich wycieraczek w pozycji serwisowej poprzez opcję w menu. No i jak wyżej koledzy wspomnieli, zniknęła ikonka ze wskazaniem zasięgu LTE/3G - co jednak nie przeszkadza. Zagraniczne źródła ogólnie nie rekomendują instalacji firmware P4**** w starszych B9, ponieważ jest już stworzone dla modeli z ochroną komponentów SFD2. Jedna ze znanych zagranicznych firm diagnostycznych ma już w ofercie odpłatne odblokowanie "red engineering menu" dla wersji 4**** . Edytowane 21 godzin temu przez antioedipus
unreal47 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) Witam. Mam P4014 obecnie i nie mogę zaktualizować do p4398. Muszę jakieś wersje pomiędzy jeszcze wgrać? EDIT: P4364 przeszło. Edytowane 9 godzin temu przez unreal47
Rekomendowane odpowiedzi