Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Rezanie i montaż halogenów z polifta w zderzak przedliftowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

ok dzieki..to bede szukał

Opublikowano
Z kolegą grzechuszyk robimy zakup halogenów z ebay'a. Ktoś jeszcze może jest chętny ?

AUDI A4 b5 94-98 FRONT GRILLE + FOG LIGHTS LAMPS SET | eBay

pokażcie jak to na aucie wygląda bo wydaje mi sie ze nie za bradzo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Z kolegą grzechuszyk robimy zakup halogenów z ebay'a. Ktoś jeszcze może jest chętny ?

AUDI A4 b5 94-98 FRONT GRILLE + FOG LIGHTS LAMPS SET | eBay

pokażcie jak to na aucie wygląda bo wydaje mi sie ze nie za bradzo

Proszę bardzo. Sam mam mieszane uczucia:whistling: - wiadomo ori to,to zapewne nie jest.

Na usprawiedliwienie dodam, że kratki te są tak tylko na szybko włożone bez żadnego dopieszczania :naughty:( w zestawie jest po 3 wkręty w celu zamocowania) inaczej trzymać się nie będą :facepalm:.

Szkoda że producent tego "zamiennika" nie zastosował tych łapek jak w ori ( ok. kto by chciał dla pewności , niech wkręca wkręty , ale tu z założenia jest, że ma być wkręt i :kwasny: h…..j

2ufu0zc.jpg

Pozdro :hi:

Opublikowano

2ufu0zc.jpg

---------- Post dopisany at 18:05 ---------- Poprzedni post napisany at 18:05 ----------

daj dokładniejsza fotę zeby można było powiększyc

Opublikowano

He he he nie to że nie chcę , ale mam jakieś problemy z wrzuceniem fotki ( kilkakrotnie próbowałem, aż dopiero mi się to jedno zdjęcie udało wkleić)

Obiecuję, że jak zamontuję już tak na 100 % to dam fotkę z bliska itd. Ta fota miała być tak tylko podglądowa .

Opublikowano
He he he nie to że nie chcę , ale mam jakieś problemy z wrzuceniem fotki ( kilkakrotnie próbowałem, aż dopiero mi się to jedno zdjęcie udało wkleić)

Obiecuję, że jak zamontuję już tak na 100 % to dam fotkę z bliska itd. Ta fota miała być tak tylko podglądowa .

bo z daleka nawet nieźle wygląda ciekawe jak z bliska

Opublikowano

Kratka jak kratka nawet ujdzie ale ten halogen to szału nie robi. Jak by dało tam konkretnego halogena wsadzić to by nawet uszło. Podłączcie i włączacie w nocy jak to święci. Bo jak w domu podłączyłem to tak sobie...

Opublikowano

Dawać porządne foty w takim ujeciu jak było i zbliżenie.

Opublikowano

Aha panowie co kupili te halogeny. Niewiem czy któryś z was ma tdi albo benzynę z turbo ale pamiętajcie o tym żeby wam się intercooler nie udusił bo te kratki nie mają wycięc do wlotu powietrza.

Opublikowano

czekamy na lepszą fote z powiększeniem

Opublikowano
czekamy na lepszą fote z powiększeniem

I coś się doczekać nie możemy :-P

Opublikowano

Jak dla mnie to nieźle wygląda z daleka. Ja mam wolnossącą benze więc mi "duszenie" nie grozi. Co do montażu to faktycznie, te łapki by się przydały. Jeszcze nie montowałem u siebie tego bo zima przyszła że można zająca lepić ze śniegu w te święta wielkanocne :)

Opublikowano

Jaka jest srednica tego reflektora?

Wysyłane z mojego GT-I9070P za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

jaką srednicę ma ori halogen?

Opublikowano
Jaka jest srednica tego reflektora?

Wysyłane z mojego GT-I9070P za pomocą Tapatalk 2

Średnica szkła wynosi 60 mm, jak jest w ORi - nie wiem.

Opublikowano

Goofer i jak te halogeny się prezentują na aucie?? jak one świecą wogóle.

Dajcie jakieś fotki.

Opublikowano

Nic nie wiem narazie, leżą w piwnicy i czekają na lepszą pogodę + czas na położenie instalacji bo u siebie nie miałem przedtem halo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ktos ma zamontowane halogeny nie do kratek bezposrednio a do zderzaka na mocowaniach..? jakies foty ewentualnie jak to rozwiazal mile widziane bo nie chce metoda prob i bledow ustawiac i kminic zeby to poprawnie swiecilo:) ...bo widze tutaj tylko foty efektu koncowego;)

Opublikowano

Z tego co mi sie wydaje to nikt nie ma , wszyscy mocują halo w kratce , tak jest najłatwiej 20120412408.th.jpg