krzysztof198919891989 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 najprostsza rzecza jest kupno zderzaka po lifcie, ywzeżbiłem halogeny na wzór kolegi zakladajacego ten post.ale rewelacji nie dało sie zrobić.poszukam sobie zderzaka po lifcie zeby ori halogeny wstawic oraz ze spryskiwaczami.
slepy Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 ja próbowałem wyrezac z a6 c5 halogeny soczewkowe i kratki z tych halo jednak kupa, halo troche za duze i nie da rady nic z tym zrobic ;( no to dobrze że to napisałeś, bo też nad nimi kminiłem :gwizdanie:, ale jak mówisz że lipa to odpuszczam temat :gwizdanie:
davidoff82 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Uploaded with ImageShack.us tak to wyglada. dodam tylko ze halogany maja pelna regulacje w kazda strone wiec mozna sobie regulowac jak kto chce;) Sorry za kotleta ale WESEM naprawdę super świecą ja mam takie prostokątne nieduże zamontowane podobnie i świecą wyjątkowo milutko.... U mnie w wątku wszystko widać...
medik Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Może ktoś mi zmierzyć średnicę szkła w halogenie ?
bidzio1 Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Witam. A próbował ktoś może wpasować halogeny z kratkami od b6?? bo tak sie nad tym zastanawiam tylko niewiem czy jest duża różnica w wyglądzie kratek...
przemciotorun Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Witam. A próbował ktoś może wpasować halogeny z kratkami od b6?? bo tak sie nad tym zastanawiam tylko niewiem czy jest duża różnica w wyglądzie kratek... jest duza roznica....
bidzio1 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Koledzy wyczytałem że do zderzaka przed liftem pasują halogeny z kratkami od poliftowej wersji usa. czy ma ktoś może numer tych części, ewentualnie jakieś fotki jak to dokładnie wygląda, porównanie z naszymi poliftowymi. Będę wdzięczny
przemciotorun Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 bo w usa w poliftach byly zderzaki jak przedliftach....
bidzio1 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 No to fajnie kombinowali a posiada ktoś zdjęcie takich kratek, numery części, cokolwiek
przemciotorun Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 no wszystko fajnie tylko ze halo praktycznie niedostepne, bardzo ciezko je upolowac w pl a koszt 2 halogenow w aso ok 900zl do tego male kratki ok 150 i duze tez pewnie z tyle samo....... potem poszukam numerow bo mam napewno bo kowi mi przesylal[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 11:43_________________________________________________1400 za komplet w aso
bidzio1 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 no wszystko fajnie tylko ze halo praktycznie niedostepne, bardzo ciezko je upolowac w pl a koszt 2 halogenow w aso ok 900zl do tego male kratki ok 150 i duze tez pewnie z tyle samo....... potem poszukam numerow bo mam napewno bo kowi mi przesylal[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 11:43_________________________________________________1400 za komplet w aso Aha fajnie... to za taka kasę to mam zderzak od rs tyle kasy za kawałek plastiku... masakra to już chyba bym wolał coś zrezać na swoich kratkach tak żeby zderzaka nie zmieniać, wiadomo chęci duże koszty jeszcze większe a budżet ograniczony
Buszek Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 no mnie to wszystko kosztowalo moze z 250zl takze kto szuka nie bladzi wlasnie zrobilem sobie samemu takie halo w sumie nawet nie czytalem ale podobnie wszystko zrobilem, jedyny problem w 1.8t ze sa alarmy z prawej strony i trzeba przestawiac
przemciotorun Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 no mnie to wszystko kosztowalo moze z 250zl takze kto szuka nie bladzi wlasnie zrobilem sobie samemu takie halo w sumie nawet nie czytalem ale podobnie wszystko zrobilem, jedyny problem w 1.8t ze sa alarmy z prawej strony i trzeba przestawiac ale ty masz 99 czyli polift juz? przeciez do tego zdezaka nie mam problemu zalozyc hallo, co do sygnalow to ja tez musialem ten dolny przekladac na gore :/
Buszek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 ja mam Ilift czyli mam zderzak ze spryskami ale nie mam miejsca na halogeny musialem ciac i dostosowac troche ten plastik od halogenow ta obwodke bo inna jest w II lifcie ta kratka troche bylo roboty pozniej moze wrzuce zdjecia o co chodzi, ja dolnego sygnalu nie przekladalem przesunalem go troche ale juz na stale musialem halo polaczyc z kratkami o u mnie tak wygladalo: [br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 16:23_________________________________________________kat kratki u mnie jest wiekszy niz w zderzaku po II lifcie
przemciotorun Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 czyli kolejny przedliftowy polift
spawacz1 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 kolego po drugim mini lifcie, przed 99 w zderzakach miały spryski było ich mało ale też trzeba było rezać pod halo bo lampy są Valeo z halo w środku nie spotkałem zderzaka po 99 bez halo
luibuki Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 kolego ciekawy opis jutro przychodza halogeny i biore sie do roboty zobaczymy co z tego uda sie wyrezac czy tez bedzie taki efekt jak u Ciebie
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 bardzo pięknie Ci to wyszło...mojemu kuzynowi muszę polecić ten wątek i jeszcze jedno pytanie...nie pęka Ci ta szpachla :?:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 14:29_________________________________________________tylko, że ja to mu pospawam spawarą do plastiku
przemciotorun Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 co do spawania tych kratek spawarka do plastiku to musisz uwazac bo ten plastik bardzo sie deformuje pod wlpywem ciepla :/
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 co do spawania tych kratek spawarka do plastiku to musisz uwazac bo ten plastik bardzo sie deformuje pod wlpywem ciepla :/ a wiem wiem...różne już spawałem rodzaje plastiku i początki były tragiczne , ale teraz... :gwizdanie: ...a szczególnie kratki, cienki plastik mają
Rekomendowane odpowiedzi