KonradA Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca Cześć, krótkie pytanie o auta używane sprzedawane w ramach Audi Select Plus, czy warto? Znalazłem np. takie A4: Roczne TDI z przebiegiem około 30 kkm Roczne TDI z podobnym przebiegiem Roczne TFSI - przebieg 9 kkm Roczne TFSI z przebiegiem 30 kkm Pozdrawiam K.
RALF76 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca oglądać trzeba jak wszędzie ale na pewno dostaniesz gwarancje więc ryzyko mniejsze niż w komisie przebiegi małe więc nie powinno być niespodzianek
Langista Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca Gwarancję na to, że i tak odbijesz się od drzwi w razie problemów 🤣 Dzisiaj więcej zyskasz podpisując umowę właśnie z komisem jak z ASO. Do tego mimo niskich przebiegów stronił bym od aut serwisowanych w polskich ASO bo mimo przebiegu załóżmy 60 000 km, to auto miało maks 3 wymiany oleju.
Koalakm Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca 4 minuty temu, Langista napisał(a): Dzisiaj więcej zyskasz podpisując umowę właśnie z komisem jak z ASO no bez przesady. Zawsze w ASO bedzie mimo wszystko wieksza pewnosc.
RALF76 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca 9 minut temu, Langista napisał(a): Gwarancję na to, że i tak odbijesz się od drzwi w razie problemów nie ma co generalizować, znam przypadki że ASO bez problemów wymienia uszkodzenia w ramach programu Select Plus
RALF76 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca (edytowane) 12 minut temu, Langista napisał(a): Dzisiaj więcej zyskasz podpisując umowę właśnie z komisem jak z ASO gdzie takie komisy są? osobiście wolę kupić w programie Select niż w komisie Edytowane 22 Marca przez RALF76
Koalakm Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca 13 minut temu, RALF76 napisał(a): gdzie takie komisy są? osobiście wolę kupić w programie Select niż w komisie tez mam takie samo zdanie Takie komisy to gdzie?
Koalakm Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca 6 godzin temu, KonradA napisał(a): Cześć, krótkie pytanie o auta używane sprzedawane w ramach Audi Select Plus, czy warto? z tych co wskazales ja jestem za ostatnia pozycja
matbruk Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca (edytowane) W dniu 22.03.2024 o 09:43, Langista napisał(a): Gwarancję na to, że i tak odbijesz się od drzwi w razie problemów 🤣 Dzisiaj więcej zyskasz podpisując umowę właśnie z komisem jak z ASO. Do tego mimo niskich przebiegów stronił bym od aut serwisowanych w polskich ASO bo mimo przebiegu załóżmy 60 000 km, to auto miało maks 3 wymiany oleju. Trzy wymiany na 60 tys . To jest średnio co 20 tys . Więc nie jest źle . Ja akurat z ASO nigdy nie miałem problem ów . Edytowane 23 Marca przez matbruk
RALF76 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca nie ma tragedii... można się zainteresować, podpytaj o bezwypadkowość/malowanie - ASO tego nie ukrywa
Rekomendowane odpowiedzi