Kopras02 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Dzień dobry mam taki zestaw oryginalny był w języku angielskim i francuski i działał bez problemu ale po wgraniu nowego programu z językiem polskim przestał się łączyć z autami. Wykasowałem wszystko i wgrałem od nowa oryginalny program i nic nie działa program widzi wtyczkę ale nie łączy się z autami. Co poszło nie tak?
Kopras02 Opublikowano 27 Marca Autor Opublikowano 27 Marca Nie ściągałem aktualizacji tylko wgrałem nowy program w języku polskim i od tego czasu nie działa, tylko dziwi mnie czemu program widzi klucz?
morelo Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca 32 minuty temu, Langista napisał(a): To użyj starego programu. A ty ogóle czytasz co jest napisane. 5 godzin temu, Kopras02 napisał(a): Wykasowałem wszystko i wgrałem od nowa oryginalny program i nic nie działa program widzi wtyczkę ale nie łączy się z autami. Co poszło nie tak?
Koalakm Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca 6 godzin temu, Kopras02 napisał(a): Dzień dobry mam taki zestaw oryginalny skoro masz oryginal to dzwon / pisz do producenta... na pewno pomoze
Muskel1 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca 10 minut temu, Koalakm napisał(a): skoro masz oryginal to dzwon / pisz do producenta... na pewno pomoze Do Chin chyba😉🤣 Koło oryginału to nawet nie leżało😉
jmk Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Przestańcie Mu dokuczać. 95% z nas działa na takim kabelku. Spróbuj go odratować programem vagcom_eewritelang. Ogólnie to poczytaj tu:
Rozwiązanie marky2552 Opublikowano 27 Marca Rozwiązanie Opublikowano 27 Marca tego kabla musisz używać z takim samym programem i językiem jaki do niego dostałeś czyli francuzki+angielski żaden inny nie zadziała i nie będzie działał na klonie. kabel raczej do uratowania programem vagcom_eewritelang
Rekomendowane odpowiedzi