Opublikowano 31 Marca 20251 r 17 godzin temu, Dev napisał(a): Pakuj od razu Bi-Ledy, nie zastanawiaj się dwa razy. dobre biledy sa fajne . dobe swieca ale tez maja swoje wady.
Opublikowano 31 Marca 20251 r Autor 42 minuty temu, Gwerty napisał(a): dobre biledy sa fajne . dobe swieca ale tez maja swoje wady. Ale alternatywy chyba brak
Opublikowano 31 Marca 20251 r W dniu 28.09.2024 o 18:31, dliwski napisał(a): Kolejny z planowanych modów wprowadzony: CarPlay Zadowolony jesteś z tego?
Opublikowano 31 Marca 20251 r Autor 29 minut temu, Wandej napisał(a): Zadowolony jesteś z tego? Bardzo. Tu na zdjęciu jest jeszcze przed dostosowaniem rozdzielczości (ucięta zawartość), obecnie jest równo dopasowane do ekranu. Korzystam codziennie i nie zawiódł mnie.
Opublikowano 1 Kwietnia 20251 r 4 godziny temu, dliwski napisał(a): Bardzo. Tu na zdjęciu jest jeszcze przed dostosowaniem rozdzielczości (ucięta zawartość), obecnie jest równo dopasowane do ekranu. Korzystam codziennie i nie zawiódł mnie. No to napisz mi którym przyciskiem odbierasz połączenie? Działa to ogólnie fajnie ale np oddzielny YouTube wyłącza się podczas odtwarzania i trzeba łączyć go przez wifi a nie przez BT. Chyba że masz inny moduł jak ja. Do muzyki i Navi spoko.
Opublikowano 1 Kwietnia 20251 r Autor 6 godzin temu, Wandej napisał(a): No to napisz mi którym przyciskiem odbierasz połączenie? Działa to ogólnie fajnie ale np oddzielny YouTube wyłącza się podczas odtwarzania i trzeba łączyć go przez wifi a nie przez BT. Chyba że masz inny moduł jak ja. Do muzyki i Navi spoko. Tym głównym okrągłym - po prostu go wciskam i mogę rozmawiać. A z YT nie korzystałem ani razu, tak naprawdę nie wychodzę poza CarPlay.
Opublikowano 1 Kwietnia 20251 r 9 godzin temu, Wandej napisał(a): No to napisz mi którym przyciskiem odbierasz połączenie? Działa to ogólnie fajnie ale np oddzielny YouTube wyłącza się podczas odtwarzania i trzeba łączyć go przez wifi a nie przez BT. Chyba że masz inny moduł jak ja. Do muzyki i Navi spoko. Z ciekawości - Po co Ci ten youtube na tym wyświetlaczu w samochodzie? ? Nie żebym się czepiał, ale po prostu osobiście nie mogę odnaleźć sensu dlaczego ludzie chcą tak bardzo YT na wyświetlaczu w samochodzie - Bo chyba nikt myślący nie będzie podczas jazdy niczego oglądał, a na postoju to już wygodniej sobie telefon przytrzymać albo położyć w miejsce tego malutkiego ekranu
Opublikowano 1 Kwietnia 20251 r 1 godzinę temu, fabian04 napisał(a): Z ciekawości - Po co Ci ten youtube na tym wyświetlaczu w samochodzie? ? Nie żebym się czepiał, ale po prostu osobiście nie mogę odnaleźć sensu dlaczego ludzie chcą tak bardzo YT na wyświetlaczu w samochodzie - Bo chyba nikt myślący nie będzie podczas jazdy niczego oglądał, a na postoju to już wygodniej sobie telefon przytrzymać albo położyć w miejsce tego malutkiego ekranu Masz dzieci?
Opublikowano 1 Kwietnia 20251 r 4 godziny temu, dliwski napisał(a): Tym głównym okrągłym - po prostu go wciskam i mogę rozmawiać. A z YT nie korzystałem ani razu, tak naprawdę nie wychodzę poza CarPlay. Kurczę ja wciskam i nie mogę odebrać. Może inny moduł masz.
Opublikowano 1 Kwietnia 20251 r Autor 5 minut temu, Wandej napisał(a): Kurczę ja wciskam i nie mogę odebrać. Może inny moduł masz. Ja mam RoadTop. Mogę też odebrać przyciskiem na kierownicy. Edytowane 1 Kwietnia 20251 r przez dliwski
Opublikowano 3 Kwietnia 20251 r W dniu 1.04.2025 o 14:17, dliwski napisał(a): Ja mam RoadTop. Mogę też odebrać przyciskiem na kierownicy. Działa na kierze jednak lewa rolka. Trzeba wcisnąc i odbiera?
Opublikowano 7 Kwietnia 20251 r Autor Olej tym razem Ravenol 5w40 VST, standardowo z płukanką i kompletem filtrów. Do tego wpadły nowe świece, bo obecne wg historii miały 40 tys. km. A zwykłe żarniki OSRAM po akcji z ledami znowu wymieniłem, ale tym razem na OSRAM Cool Blue Intense, bo tamte stare osramy po ledach to już w ogóle dramat… Tak że biled pewnie wpadnie zanim dzień znowu zrobi się krótki.
Opublikowano 17 Kwietnia 20251 r Autor 1600 km zrobione, auto na szczęście nie zawiodło. Ktoś by się mocno uśmiał, że martwiłem się taką odległością, ale z drugiej strony tak wszyscy straszyli tym silnikiem, że ciężko ze spokojną głową w dłuższą trasę wyjechać…