igo89 Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca Witam serdecznie, Jutro oficjalnie premiera nowej A5 , która zastąpi dotychczasowe A4. Jutro również mają się od razu pojawić cenniki nowej A5 na stronie Audi polska w obu wersjach nadwozia. Pierwsze dostawy do klientów wrzesień.
Muskel1 Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca A4 będzie się nazywało A5, bo zgodnie z nową polityką Audi, wszystkie modele z parzystą liczbą to elektryki, a z nieparzystą spalinowe. Dlatego A4 przerodzi się w A5.
Hugo Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca 13 minut temu, dan4tech napisał(a): A4 już nie będzie ? Elektryki będą A4 i A6, a spalinowe A5 i A7 😉
dan4tech Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca A4 będzie się nazywało A5, a jak będzie się nazywało A5? zniknie ? Nowe A4 będzie miało drzwi bez ramek?
igo89 Opublikowano 15 Lipca Autor Opublikowano 15 Lipca (edytowane) A4 Avant obecnej generacji nie da się już zamówić. Jedynie jeszcze sedan można, ale też nie jest pewne, że się wyprodukuje. A5 póki co można jeszcze zamawiać. Ja miałem odbierać Q7 po drugim lifcie i ciągle handlowiec przekłada niby teraz na koniec lipca ma być. Jak nie będzie to zamówię nowa A5 lub na jesień ma być nowa Q5. Jestem ciekaw jak ten nowy system czy będzie dobry czy też dużo problemów zafunduje. 28 minut temu, dan4tech napisał(a): A4 będzie się nazywało A5, a jak będzie się nazywało A5? zniknie ? Nowe A4 będzie miało drzwi bez ramek? Nie będzie już A5. Teraz A5 przejmuje A4. A potem A4 będzie tylko elektryczne. Raczej będzie mieć normalne drzwi jak w A4. Że spalinowych będzie wszystko co jest nieparzyste czyli A3, A5, A7. Co z flagowymi Suvami typu Q7 i Q8 ciężko stwierdzić jak również co z A8. Edytowane 15 Lipca przez igo89
Koalakm Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca no niezle poszli. Wreszcie led laczacy tylne swiatla jak w drozszych modelach No i zupelnie inny srodek - ciekawy design
Michu1996 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca (edytowane) A5 w kombi wygląda obłędnie na zdjęciach 😍 @Misiek671 podobuje Ci się ? Edytowane 16 Lipca przez Michu1996
Hugo Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 47 minut temu, Koalakm napisał(a): No i zupelnie inny srodek - ciekawy design Ja nie mogę się jakoś przekonać do połączenia tych dwóch wyświetlaczy. Jeden bardziej zaokrąglony, a drugi ma ostre linie. Mogli już walnąć jeden na całej długości deski. Byliśmy w czerwcu na pokazie przedprodukcyjnego egzemplarza SQ6 e-tron i tam też jest ten sam klimat wnętrza
Muskel1 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Moim zdaniem mało praktyczne z tym wyłącznikiem świateł w drzwiach🫤 Cup holder bez ambiente. To dwa punkty krytyki, poza tym całkiem ładnie wygląda.
Hugo Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 8 minut temu, RALF76 napisał(a): coś o silnikach wiadomo??? Tyle wiem na chwilę obecną. O 11:00 premiera to się wyjaśni 2.0 TFSI 270KM 3.0 TFSI 2.0 TDI 150KM + 24KM z prądu S5 3.0 TFSI 365KM 1
RALF76 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 3 minuty temu, Hugo napisał(a): Tyle wiem na chwilę obecną. O 11:00 premiera to się wyjaśni 2.0 TFSI 270KM 3.0 TFSI 2.0 TDI 150KM + 24KM z prądu S5 3.0 TFSI 365KM nieźle diesla 2.0 tdi obcięli już były 204 konie ale zobaczymy po 11:00 za to 2.0 tfsi nieźle już z mocą 1
RALF76 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 25 minut temu, Muskel1 napisał(a): Moim zdaniem mało praktyczne z tym wyłącznikiem świateł w drzwiach tak, trochę to "inne" a miejsce jest w standardowym miejscu...
Rekomendowane odpowiedzi