Bloody_dave Opublikowano 11 Marca Autor Opublikowano 11 Marca W dniu 8.03.2025 o 00:32, Langista napisał(a): A alternator sprawdzałeś czy podaje prawidłowe napięcie? Jak nikt go nigdy nie ruszał to na bank regulator napięcia pada. Sprawa rozwiązana. W mojej przepustnicy był zjechany jeden ząbek i gdy zwalniałem i ruszałem z jedynki czy ogólnie podczas jazdy nagle sypało esp i szarpało. Po wymianie na inną i adaptacji problem zniknął
Langista Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Dobrze że udało się nakierować na rozwiązanie problemu, oby dalej było już bezawaryjnie
Bloody_dave Opublikowano Piątek o 15:15 Autor Opublikowano Piątek o 15:15 W dniu 12.03.2025 o 11:54, Langista napisał(a): Dobrze że udało się nakierować na rozwiązanie problemu, oby dalej było już bezawaryjnie Siema mam pytanko czy samemu ciężko będzie mi wyprogramowac pompę sai ? Czy jest to raczej dosyć proste ? Chciałem wywalać pompę tylko że wywali Checka a mnie drażnią takie rzeczy. Dlatego chciałabym po usunięciu móc ją od razu wyprogramowac. Jeśli jest to ciężkie to zostawię to narazie w spokoju.
Langista Opublikowano Sobota o 06:12 Opublikowano Sobota o 06:12 Samemu raczej ciężko, sam nie wiem jak się to robi ale na pewno każdy tuner czy grzebiący w sofcie silnika potrafiłby to ogarnąć.
przem8 Opublikowano Sobota o 06:55 Opublikowano Sobota o 06:55 (edytowane) A masz oprogramowanie do takich rzeczy? Poza tym nikt Ci nie napisze jak to się robi, bo towarzystwo wzajemnej adoracji wtedy nie zarobi Na forum nefmoto znajdziesz takie informacje. Edytowane Sobota o 06:56 przez przem8
Bloody_dave Opublikowano Sobota o 07:29 Autor Opublikowano Sobota o 07:29 34 minuty temu, przem8 napisał(a): A masz oprogramowanie do takich rzeczy? Poza tym nikt Ci nie napisze jak to się robi, bo towarzystwo wzajemnej adoracji wtedy nie zarobi Na forum nefmoto znajdziesz takie informacje. Spoczko rozumiem to chyba odpuszczę ten temat i dam poprostu do jakiegoś tunera.
Rekomendowane odpowiedzi