spanky Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 a ja mam seryjne alu 15 tki i mi sie podobaja ...... wazne zeby pod maska nie bylo serii .......... :twisted:
Pikuś Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 wazne zeby pod maska nie bylo serii .......... A to juz jestes po jakichs modach? Moze nie ten watek ale tak tylko spytam.
spanky Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 wazne zeby pod maska nie bylo serii .......... A to juz jestes po jakichs modach? Moze nie ten watek ale tak tylko spytam. jeszcze nie ... ale powolutku zbieram informacje i kompletuje potrzebne zabawki ........ :twisted: wyglad jest wazny ale gniecenie w fotel jest wazniejsze ........ :twisted:
pet3r Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 wyglad jest wazny ale gniecenie w fotel jest wazniejsze ........ :twisted: OT wyznaje ta sama zasade - auto ma jezdzic, nie wygladac! dlatego nie mam zadnych oznaczen na karoserii a ludziom mowie, ze jezdze 1.6. przy starcie ze swiatel maja lekki szok, potem dowiaduja sie o co chodzi a jesli chodzi o fele - wieksza fela to takze poprawa wlasnosci trakcyjnych auta, ale bez przesady, 20" w A4 nie sluzy juz do jazdy
maciekmpl Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 Ja jeżdżę latem na seryjnych alufelgach speedline: http://img315.imageshack.us/my.php?image=pict02084oq.jpg i gdybym miał je na coś zamieniać, to chyba tylko na takie 17 jak ma kolega Kężor. A zimą jeżdżę na jeszcze seryjniejszych stalówkach :mrgreen: M
Gość Keżor Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 Ja jeżdżę latem na seryjnych alufelgach speedline: http://img315.imageshack....pict02084oq.jpg i gdybym miał je na coś zamieniać, to chyba tylko na takie 17 jak ma kolega Kężor. sam jesteś Kężor Keżor jak już albo po prostu Janusz no ale fele mi sie trafiły bajka i są okrągłe bo czasem na giełdzie można fajne jajka kupić :] i sie potem ma masaż w aucie jak każde koło sie inaczej kręci
maciekmpl Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 sam jesteś Kężor Keżor jak już albo po prostu Janusz :
Wojtek_A4 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Opublikowano 1 Czerwca 2006 http://members.lycos.co.uk/audiupl2/audi1/a22.jpg http://members.lycos.co.uk/audiupl2/audi3/klekot.jpg 18 wygladaja pieknie w a4 o ile nie stoji jak koza Pozdrawiam
wojtas-audi Opublikowano 1 Czerwca 2006 Opublikowano 1 Czerwca 2006 18 wygladaja pieknie w a4 o ile nie stoji jak koza No pieknie pieknie, ale w avancie chyba duzo lepiej niz w sedanie ..
Gość RYSIEK Opublikowano 13 Czerwca 2006 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Wiecie co widziałem niedawno??? Takie felgi w których coś się kręci w środku i na klipach czarnych raperów są podstawą w samochodzie, noszą nazwe Spinner czy jakoś tak(mam nadzieje, że wiadomo o co chodzi). No, w każdy razie ja widziałem takie, ale...plastikowe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hugo Opublikowano 13 Czerwca 2006 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Wiecie co widziałem niedawno??? Takie felgi w których coś się kręci w środku i na klipach czarnych raperów są podstawą w samochodzie, noszą nazwe Spinner czy jakoś tak(mam nadzieje, że wiadomo o co chodzi). No, w każdy razie ja widziałem takie, ale...plastikowe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gość Murzyn Opublikowano 13 Czerwca 2006 Opublikowano 13 Czerwca 2006 hit wiestuningu z zeszlego roku
wojtas-audi Opublikowano 13 Czerwca 2006 Opublikowano 13 Czerwca 2006 hit wiestuningu z zeszlego roku Hehe, tez widzialem, w polonezie - pasuje !! :mrgreen:
Lukas Opublikowano 13 Czerwca 2006 Opublikowano 13 Czerwca 2006 no ja sie spotkalem w lanosie niektore rzeczy pasuja do takich aut dobrze ze A4 takich nie maja :!: jeszcze
Gość Murzyn Opublikowano 13 Czerwca 2006 Opublikowano 13 Czerwca 2006 a4 jeszcze nie jest na tyle tanim autem, zeby czesto spotykalo sie je w rekach wlascicieli z takimi pomyslami...ale lukas23, ma racje...kwestia czasu
dziarule Opublikowano 14 Czerwca 2006 Opublikowano 14 Czerwca 2006 a ja widzialem w opolu nowe polo na felgach 17 cali ze spinerami i gangstersko wygladalo ale gosc je zrobil ze smakiem i na stylizacje wydal pewnie drugie tyle co na auto
Gość Keżor Opublikowano 14 Czerwca 2006 Opublikowano 14 Czerwca 2006 dziarule, ale Ty widziales alufelgi ze spinerami to nie porównuj tego z plastikowymi kołpakami
Traviz Opublikowano 14 Czerwca 2006 Opublikowano 14 Czerwca 2006 http://members.lycos.co.uk/audiupl2/audi1/a22.jpghttp://members.lycos.co.uk/audiupl2/audi3/klekot.jpg 18 wygladaja pieknie w a4 o ile nie stoji jak koza Pozdrawiam Wojtek_A4, Napisz jakie ET jest tych felg bo domniemam, że to 18x8 cali ? Są wypaśne :twisted:
RaFi^^GW Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 O witam kolege z Gorzowa ta druga fotka z mojego osiedla ... A co do alusow to aj jezdze narazie na orginalach ale mam zamiar je wymienic a te zostawic na zime... pewna osoba radzila mi zeby wlozyc do a4 16" bo 17" i 18" na Polskich drogach nie sa za dobre poniewaz zle dzialaja na zawieszenie ktore w a4 jest dosc delikatne i drogie przy wymianie. Nie wiem czy to prawda czy nie ale ta osoba zna sie na samochodach wiec narazie to mysle zeby wlozyc 16"... napewno odpadaja niskoprofilowane bo polskie drogi za szybko dobija alusy ;D
wojtas-audi Opublikowano 27 Czerwca 2006 Opublikowano 27 Czerwca 2006 O witam kolege z Gorzowa ta druga fotka z mojego osiedla ... A co do alusow to aj jezdze narazie na orginalach ale mam zamiar je wymienic a te zostawic na zime... pewna osoba radzila mi zeby wlozyc do a4 16" bo 17" i 18" na Polskich drogach nie sa za dobre poniewaz zle dzialaja na zawieszenie ktore w a4 jest dosc delikatne i drogie przy wymianie. Nie wiem czy to prawda czy nie ale ta osoba zna sie na samochodach wiec narazie to mysle zeby wlozyc 16"... napewno odpadaja niskoprofilowane bo polskie drogi za szybko dobija alusy ;D Moze i ma racje, ale jak masz zakladac 16 to lepiej wogole :razz: 17 w A4 to standart , i nie jest wcale zle z komofortem, jazda super !! :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi