Veenku Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Cześć, Mam gotowy wydech catback na wiosnę i szukam do niego jeszcze downpipe. Jestem dosyć nowy w tym temacie i nie wiem jaka średnice oraz jakiej firmy dp kupić. Poprzedni właściciel tego wydechu powiedział mi, że u niego dp był 3 cale (76mm). Założyc taki sam? Czy lepiej 2,75 cala? Dodam, że planuje wsadzić większy ic, wydajniejsze wtryski, tipa oraz zrobić mape na~220-230koni. Jakiej firmy dp polecacie? Znalazłem "rm motors" ale nie wiem czy jest to dobry wybór. Będę wdzięczny za każdą odpowiedź.
pelonek1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 44 minuty temu, Veenku napisał(a): Dodam, że planuje wsadzić większy ic, wydajniejsze wtryski, tipa oraz zrobić mape na~220-230koni. O turbo zapomniałeś. 46 minut temu, Veenku napisał(a): Jakiej firmy dp polecacie? https://custom-hoffman.pl/ 47 minut temu, Veenku napisał(a): Znalazłem "rm motors" ale nie wiem czy jest to dobry wybór. Też będzie ok, tylko pewnie drożej jak od hoffmana. DP 2,75" będzie ok.
AmpereQ Opublikowano 27 minut temu Opublikowano 27 minut temu Na FB na grupach jest Piotr biel/bel nie pamiętam Ja kupiłem od niego do swojej 1.8t i jestem zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi