Baddy Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Witam wszystkich :> Jeśli chodzi o wyposazenie to bez rewelacji: klimatronik przednie szyby w elektryce lusterka w elektryce 4 poduchy 2 x podlokietnik tempomat wspomaganie kierownicy ABS Fotki furki: i co sadzicie o zakupie?
Krzychu88 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Fajna furka zmieniaj lampki na poliftowe jakis inny grill, no i kolka jakies ladniejsze 16 albo 17 wtedy bedzie odmlodzona i calkiem ladnie bedzie wygladac Powodzonka w modach
Baddy Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 Fajna furka zmieniaj lampki na poliftowe jakis inny grill, no i kolka jakies ladniejsze 16 albo 17 wtedy bedzie odmlodzona i calkiem ladnie bedzie wygladac Powodzonka w modach W planach felgi 17 najlepiej BBS czarne ze srebrnym rantem, zmiana lamp z przodu tylnie przyciemnic i nowy grill czarny bez znaczka a kiedy to wszystko zrobie to sam nie wiem
Kowi87 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 grill czarny bez znaczka Wstydzisz sie marki grill załóż z polifta choćby i malnij na czarno ramke zostawiając chrom znaczek
Krzychu88 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 grill to najlepiej zaloz od s4 albo rs4 mam u siebie od rs4 wyglada duzo lepiej niz czarny bez znaczka, a lampy przod koniecznie poliftowe, no ale to jest twoje autko
Baddy Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Opublikowano 13 Maja 2009 grill czarny bez znaczka Wstydzisz sie marki grill załóż z polifta choćby i malnij na czarno ramke zostawiając chrom znaczek Nie, nie wstydze sie hehe, sam jeszcze zobacze jaki grill zaloze. Poki co musze zaczac od podstaw takich jak przerejestrowanie, wymiana oleju filtrow no i rozrzad ofkors :> A jesli chodzi o lampy poliftowe to beda pasowac bez problemow?
4lo Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Ładna Audiczka Tak jak koledzy pisali Przód lampy poliftowe, większa fela no i ściema szyb na tył by się przydała. Co do pasowania lamp to tu masz cały temat od tego http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_reflektory_zespolone_po_ii_lifcie_rezanie_i_montaz-t15032.0.html
soolek Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Fajna furka zmieniaj lampki na poliftowe jakis inny grill, no i kolka jakies ladniejsze 16 albo 17 wtedy bedzie odmlodzona i calkiem ladnie bedzie wygladac Powodzonka w modach W planach felgi 17 najlepiej BBS czarne ze srebrnym rantem, zmiana lamp z przodu tylnie przyciemnic i nowy grill czarny bez znaczka a kiedy to wszystko zrobie to sam nie wiem Weź lepiej 18'. 17' będzie wygladała na strasznie małą przy takiej kolorystyce (wiem, co mówię, bo mam takie). Z grilla zdejmuj zbędne chromy, a najlepiej cały na czarno. tylko wtedy lusterka nie będą pasiły. Oznaczenia z tyłu też out.
Baddy Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Opublikowano 13 Maja 2009 Fajna furka zmieniaj lampki na poliftowe jakis inny grill, no i kolka jakies ladniejsze 16 albo 17 wtedy bedzie odmlodzona i calkiem ladnie bedzie wygladac Powodzonka w modach W planach felgi 17 najlepiej BBS czarne ze srebrnym rantem, zmiana lamp z przodu tylnie przyciemnic i nowy grill czarny bez znaczka a kiedy to wszystko zrobie to sam nie wiem Weź lepiej 18'. 17' będzie wygladała na strasznie małą przy takiej kolorystyce (wiem, co mówię, bo mam takie). Z grilla zdejmuj zbędne chromy, a najlepiej cały na czarno. tylko wtedy lusterka nie będą pasiły. Oznaczenia z tyłu też out. Jesli chodzi o lusterka to juz takie byly srebrne nakladki i sa przyklejone na stale ale spoko jakos spasuje calosc
Krzychu88 Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Z wymiana lamp przednich na poliftowe nie jest az tak duzo roboty u siebie sam to zrobilem , jak masz juz te chrom lusterka to grill raczej tez z chromem a nie czrny bez znaczka
Baddy Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Opublikowano 13 Maja 2009 Z wymiana lamp przednich na poliftowe nie jest az tak duzo roboty u siebie sam to zrobilem , jak masz juz te chrom lusterka to grill raczej tez z chromem a nie czrny bez znaczka Jak pisalem o czarnym grillu to jeszcze myslalem, ze te nakladki na lusterkach sa tylko na jakichs zaczepach, no ale AUDI jest na tyle cudne ze jest sporo konfiguracji by bylo piekne
plastuch Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Ja proponuje jeszcze czarne kierunki boczne. Przy Twoim koloże lakieru efekt i koszt niewielki!
Baddy Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 Ja proponuje jeszcze czarne kierunki boczne. Przy Twoim koloże lakieru efekt i koszt niewielki! Ale to mozna kupic czarne czy trzeba sobie cos samemu pokombinowac?
Reniu Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Można kupić: http://allegro.pl/item629994955_kierunkowskaz_migacz_bok_audi_a3_a4_a8_bialy_w_wa.html
plastuch Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Te lepsze http://allegro.pl/item627965637_kierunkowskazy_boczne_audi_a4_audi_a3_black.html
slepy Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Te lepsze http://allegro.pl/item627965637_kierunkowskazy_boczne_audi_a4_audi_a3_black.html tylko że one wystają sporo poza opbrys auta, i wygląda to średnio, wiem bo mam takie tylko chrom
Baddy Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Opublikowano 15 Maja 2009 Mam pytanie: ile ma do setki A4 1.9tdi 110ps tylko bez modyfikacji i sprawdzone nie katalogowe?
rafalekx Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Mam pytanie: ile ma do setki A4 1.9tdi 110ps tylko bez modyfikacji i sprawdzone nie katalogowe? W okolicach 12 sek., wszystko zależy od tego na jakich kołach, na jakim paliwku, jak to mierzysz itp. itd. Ja robiłem taki pomiar na VAGu, 2 osoby w aucie, koła 16'' 205/55, paliwo normalne i wyszło 12 z lekkim haczykiem, ale musiałem poprawić daweczkę paliwa bo nie było jak trzeba Fajne autko Powodzenia w modach.
Baddy Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Opublikowano 19 Maja 2009 Dzieki :> na mody bede musial jeszcze poczekac bo kasy brak jak narazie [br]Dopisany: 16 Maj 2009, 18:26_________________________________________________Mam pytanie bo znajomy ma do opchniecia tube seryjna z jakiejs A4 i nie wiecie czy do swojego radia (gamma) moge ja podpiac? i chce za nia 100zl warto?[br]Dopisany: 18 Maj 2009, 01:09_________________________________________________Czy w A4 B5 jest skladana tylnia kanapa bo sie dzis troche powkur.....m?
Rekomendowane odpowiedzi