Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B7 1.8T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem w trakcie szukania dla siebie Audi A4 B7 1.8t. ośkę w kombi. Na OtoMoto jest jedna która mi się podoba najbardziej i wygląda na czysta, zadbaną . Czy był może ktoś z Was ją oglądać bo już z miesiąc dobry wisi na OtoMoto i co o niej sądzicie?

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/audi-a4-audi-a4-avant-1-8-t-ID6HkN7s.html

Opublikowano

Jak poda numer Vin to można rozkodować. Z tego co kojarzę to podwójny wydech miały zawsze BEX 180km, a BFB 163 km pojedyncze. Wygląda całkiem rozsądnie z zewnątrz a jak pod maską już nie wiadomo.

Opublikowano

Jakby ktoś był ją obejrzeć i by było z nią wszystko tip top, to by miesiąc nie wisiała. Dobre auta znikają od ręki.  Chyba że mają cenę z kosmosu😁 

Uwielbiam jak VIN jest ukryty w ogłoszeniu. Zapytaj sprzedającego z kim podpisujesz umowę kupna. 

Opublikowano
18 minut temu, Hugo napisał(a):

Dobre auta znikają od ręki

Nie zgodzę się. Zawsze cena czyni cuda. Na wlasnym przykładzie mogę to potwierdzić. Albo ma się farta i pójdzie w miarę szybko albo trzeba czekać na wybawiciela miesiącami lub sprzedać za pół darmo..

Opublikowano

Vin mi podał bez problemu i mam raport to do 2013r jest tylko ASO i miała 100tys przebiegu. Nic grubszego tam nie było robione przez ten okres tylko wspomaganie w ASO wymienione. Reszta okresu niewiadoma standardowo.

Opublikowano
12 minut temu, przem8 napisał(a):

Nie zgodzę się. Zawsze cena czyni cuda

A czemu nie zacytowałeś mojego całego wpisu, gdzie pisałem o cenie? 😁

10 minut temu, goryl89 napisał(a):

Vin mi podał bez problemu i mam raport to do 2013r jest tylko ASO i miała 100tys przebiegu. Nic grubszego tam nie było robione przez ten okres tylko wspomaganie w ASO wymienione. Reszta okresu niewiadoma standardowo.

No to bez oględzin będzie coś ciężko stwierdzić czy przez 12 lat coś się nie wydarzyło i w jakim stanie jest silnik. 

Opublikowano
3 minuty temu, goryl89 napisał(a):

Reszta okresu niewiadoma standardowo.

I tu jest właśnie ciekawie, gdy auto zniknie z radaru:whistling:

Opublikowano

Sprzedawałem kilka aut gdzie było wszystko tip top, cena bardzo rozsądna i przez kilka miesięcy nawet telefonu nie było, także nie ma reguły.

Opublikowano
Teraz, przem8 napisał(a):

Sprzedawałem kilka aut gdzie było wszystko tip top, cena bardzo rozsądna i przez kilka miesięcy nawet telefonu nie było, także nie ma reguły.

No oczywiście że nie ma reguły. Jak sprzedawałem B8 to zrobiłem taką cenę, że można było spokojnie już kupować B9. Gdzieś na grupie Facebooka napisałem za ile będę chciał sprzedać, to powiedzieli że mnie powaliło i mogę zapomnieć. Rzuciłem info na swoim prywatnym Facebooku i po 15 minutach samochodu nie było bez, bez żadnych negocjacji 🤣 Tak samo ostatnio było z A6 jak @WojtekRS5 wystawił auto. Też na Facebooku śmiali się że odjechał z ceną, a następnego dnia auta nie było 😂 Wiadomo, że ludzie chcieliby super wypasione, gdzie jest wszystko zrobione, a kosztuje grosze 🙃

Opublikowano

Ja jestem nastawiony na przedział 25-30 tys i chciałbym już w bardzo dobrym stanie coś wyrwać właśnie.

Opublikowano

Wklej tu ten nr Vin, zobaczymy czy wszystko jest ok.

Opublikowano

WAUZZZ8E16A050147

Opublikowano

Fajnie te auta podrożały. Kilka lat temu, za 25 się kupowało A4, ale 10 letnie 🙂Jak ostatni wpis  2013, to czort wie, co się działo dalej. Mam wątpliwości, czy ta szafa nie została "kopnięta" do magicznych 200 przebiegu.