Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B9 2.0 TDI - czy jest sens zakupu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A6 golas

A4 ma lepsze wyposażenie.

Opublikowano
20 minut temu, antioedipus napisał(a):

Zweryfikowałbym jeszcze, czy jest "audi sound system"

Nie ma, jest pasywny. Ambiente tylko białe QQ1.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za opinię. Co do przebiegu, to w ogłoszeniu widać 155k km, ale już na jednym ze zdjęć jest 161k. Niby szczegół, ale zawsze coś. No i brak virtual cockpitu.

Jest jeszcze taki: https://autoplac.pl/oferta/audi/a4/b9-2-0-2020r-AG1JJ0Vbf4h8

Cena podobna, przebieg też, wygląda dobrze na pierwszy rzut oka. Na plus to VC i ścięta kierownica. Z wyposażenia chyba też wygląda nieźle? Nie ma nr VIN w ogłoszeniu, więc trochę ciężej odszyfrować szczegóły.

Pewnie wybór stanąłby między jedną, a drugą.

Opublikowano

Powiem wam szczerze że ja zbytnio nie rozumiem tego rynku oraz niektórych kupujących. Mam super sztukę z 2023 roku DTNA, całkiem dobre wyposażenie, virtual, czytanie znaków, sama parkuje, przebieg 168 tys km i próbuje ją sprzedać za 96 tys brutto z fv23 i zero odzewu. A obserwuje rynek i miałem kilka sztuk starszych obserwowanych w gorszym wyposażeniu i po 2 tygodniach poszły. Co jest nie tak 😂 szykuje druga sztukę z 2022 roku DTPA i coś czuję że będzie jeszcze większy problem ze sprzedażą, chociaż wiem że wszystko jest na tip top. Trzymam kciuki w poszukiwaniach :)

Opublikowano

po 2020/2021 biorą olej i może to ludzi odstrasza.. lub cena..

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Cześć, finalnie kupiłem A4, które tu wrzucałem 21.02. Auto w bardzo dobrym stanie technicznym, udało się też dogadać z ceną więc jestem zadowolony ) Dzięki wszystkim za pomoc.

Tak się prezentuje:

20260317_173804.jpg

Podpytam od razu, kupiłem do niego opony letnie 245/40/R18. Mam upatrzoną felgę z takim opisem:

Producent AUDI
Rozmiar 18 cali
Rozstaw śrub 5X112
Otwór centrujący 66.6
Odsadzenie felgi ET39
Szerokość felgi 8”

Czy powinny pasować? W teorii wszystko zgodne z zalecanymi.

Opublikowano

Będzie dobrze, a jak chcesz sprawdzić osadzenie felg to są takie symulatory jak się zmieni położenie koła we wnęce zależnie od parametru et i szerokości felgi ,jak nie wychodzisz z fabrycznych to nie ma kłopotów.

Opublikowano

Witam. Po 4 latach użytkowania postanowiłem sprzedać swoje a4 b9 bo kupiłem q5. Auto bardzo zadbane z 18r. 2.0 tdi 150km i kompletnie zero telefonów. Przebieg 185tys.

Opublikowano
Godzinę temu, JacekSerock napisał(a):

Witam. Po 4 latach użytkowania postanowiłem sprzedać swoje a4 b9 bo kupiłem q5. Auto bardzo zadbane z 18r. 2.0 tdi 150km i kompletnie zero telefonów. Przebieg 185tys.

wyposażenie, bez-wypadkowość,cena wszystko ma znaczenie..

Edytowane przez RALF76

Opublikowano

Bezwypadkowy. Na całym aucie oryginalny lakier. Virtuala nie ma ale ambiente łącznie z klamkami podświetlanymi, el hak, czytanie znaków, el klapa, jakaś biedna wersja nie jest. Chcialbym za nią 70 tys na rękę

Opublikowano
21 godzin temu, JacekSerock napisał(a):

Bezwypadkowy. Na całym aucie oryginalny lakier. Virtuala nie ma ale ambiente łącznie z klamkami podświetlanymi, el hak, czytanie znaków, el klapa, jakaś biedna wersja nie jest. Chcialbym za nią 70 tys na rękę

A ręce masz pewnie 2...

Opublikowano

Ale na jedną mi starczy 😁 auto naprawdę bez wstydu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 26.03.2026 o 14:43, JacekSerock napisał(a):

Ja zrobiłem dokładnie to samo. Kupiłem nowe A4 B9 2.0 TDI 190KM quttro na początku 2019, sprzedałem w 2023 z przebiegiem prawie 165 tys i kupiłem nowe Q5 też w dieslu z 2022 roku.. no i żałuje tego bardzo 😆