patronUS Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Oktawian, Tymoteusz, Juliusz dla dziewczynki Arenika
wesz82 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Pogratulować dla przyszłego tata W sumie to sami ostatnio przerabialiśmy temat imienia ale mamy łatwiej bo wiemy ze to będzie dziewczynka i padło jednogłośnie na Wiktoria.Ale Laura też ładnie Tutaj masz wg popularności http://gorny.edu.pl/imiona/
patronUS Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Tutaj masz wg popularności http://gorny.edu.pl/imiona/ ostatnia pozycja Żyraf :polew: Ale ktoś skrzywdził własne dziecko
Reggi Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 Imię wybrane..AMELIA Dziękuje wszystkim za pomoc
endriuu Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 No nic liczylem na Eustachę ale sie przeliczylem... Gratulacje mimo to
Reggi Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 Córka nabiła by mi guza za takie imię
ykk Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Imię wybrane..AMELIA Dziękuje wszystkim za pomoc
Fox55 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Czołem Tak właśnie wczoraj zastanawiałem się z władczynią mojego łańcucha (czytaj ma kobieta ) jak nazwiemy Nasze dziecko. I nic nie przychodzi mi do głowy.. a moja kobieta nie chce nazwać syna HEKTOR ..Marian, Staś... i tu mi się kończy lista .. Znacie jakieś ciekawe/ nieoklepane imiona? Ps. Uprzedzam, że " Poziek" to nie imie :polew: Ps2. Za nabijanie się będe każdemu osobiście wpierdalał soczystego kropka Znaczy nie ja ..ale mam kontakty :polew: Kiedyś, jak nasi piłkarze dobrze grali było prosto: jak syn, to Robert, jak córka, to Gadocha. Ale teraz to sam nie wiem.....
kranik66 Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 A mi urodziła się córeczka i ma na imię POLA
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 Raga , przecież i tak nie będzie Twoje więc co se pierdołami głowę zawracasz
poziek Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Raga , przecież i tak nie będzie Twoje więc co se pierdołami głowę zawracasz
moskal Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Raga , przecież i tak nie będzie Twoje więc co se pierdołami głowę zawracasz no ale musi chłopina utrzymywac , więc niech da na imie tak jak mu najbardziej odpowiada. postaw sie na jego miejscu , nie dość ,że nie jego ,to jeszcze imie ktos inny wybierze
krzyniek Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Raga , przecież i tak nie będzie Twoje więc co se pierdołami głowę zawracasz no ale musi chłopina utrzymywac , więc niech da na imie tak jak mu najbardziej odpowiada. postaw sie na jego miejscu , nie dość ,że nie jego ,to jeszcze imie ktos inny wybierze zonk po całości
Rekomendowane odpowiedzi