Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dobrzy chiptunerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym dołożyć troszkę mocy mojej niuni i doradźcie gdzie mogę to uczciwie zrobić w woj. mazowieckim lub lubelskim? mam a4 b6 1.8t BFB Quattro

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 588,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Właśnie wróciłem od Rogala, i choć z Poznania do Warszawy mam 350 km to wiem że się opłacało. Zakupiłem u niego jakieś dodatkowe 45 koników, choć Rogal twierdzi iż ze względu na nieco przesunięty rozrząd początkowo było jakieś 90 zamiast 100 KM. Muszę wspomnieć że przesuniecie rozrządu skorygował w ramach tej samej usługi a nie jak inni co lubią zwiększać koszta w ramach dodatkowych regulacji. Z mojej niuni 100KM wyciągną jakieś 145KM, Wrażenia podczas wyprzedzania bezcenne a prędkość maksymalna 220km/h.

Szczerze polecam kolegę Rogala nawet jak masz daleko.

Opublikowano

Właśnie wróciłem od Rogala, i choć z Poznania do Warszawy mam 350 km to wiem że się opłacało. Zakupiłem u niego jakieś dodatkowe 45 koników, choć Rogal twierdzi iż ze względu na nieco przesunięty rozrząd początkowo było jakieś 90 zamiast 100 KM. Muszę wspomnieć że przesuniecie rozrządu skorygował w ramach tej samej usługi a nie jak inni co lubią zwiększać koszta w ramach dodatkowych regulacji. Z mojej niuni 100KM wyciągną jakieś 145KM, Wrażenia podczas wyprzedzania bezcenne a prędkość maksymalna 220km/h.

to ładnie ci dodał :) też planuje wizyte u Rogala, tylko powiedzcie mi ile mniej wiecej może to kosztować w mojej AHU? albo jakąś stronę internetową Rogala, pewnie już było ze 100 razy, ale przeszukiwać 54 strony tego wątku to dla mnie za dużo :P

Opublikowano
http://www.mrmotors.pl/ w sprawie ceny pisz do Rogala na priv albo dzwoń to się dowiesz.
Opublikowano

Tak jestem zadowolony że dodam jeszcze 3 grosze.

Po 350 trasy (150-220 km/h) i tygodniu zabawy z E36 i podobnymi pod światłami spalił 7.0 L/100km (i nie było pisków, czysta moc/moment na 2 i 3 biegu).

Mina niektórych osobników w BMW bezcenna ;-) Moja mina w CPN również.

Opublikowano

Tak jestem zadowolony że dodam jeszcze 3 grosze.

Po 350 trasy (150-220 km/h) i tygodniu zabawy z E36 i podobnymi pod światłami spalił 7.0 L/100km (i nie było pisków, czysta moc/moment na 2 i 3 biegu).

Mina niektórych osobników w BMW bezcenna ;-) Moja mina w CPN również.

moim zdaniem FIS trochę przekłamuje.

Opublikowano

nie jestes sam ja do Rogala jechalem az z Oslo :wink4: , i tez wiem ze sie oplacalo ze wzgledu na jakos i efekt uslugi :cool1:

Opublikowano

Hmmm, niestety moj komputer jest nieco ubogi i pokazuje jedynie ile kilometrów da sie jeszcze przejechac.

Podałem wyniki obliczone na podstawie tankowania i przebytch kilometrów, wszystkie wyniki mierzone były od pełnego baku do pełnego. Oczywiscie istnieje błąd pomiaru dystrybutorów. Jutro jadę w trasę jakieś 600 km to dam znać.

Opublikowano

golab24 jak będziesz tak zapieprzał na autostradzie to zagotujesz olej i pójdzie turbo :naughty: a może nawet silnik jak w mojej służbowej skodzie tdi :polew:

Co do firmy to polecam GOODHOPE z Pleszewa, gość zrobił mi fajny program, zna się na rzeczy i dba żebyśmy byli zadowoleni :good:

Opublikowano

witam chcial bym dolozyc troszke mocy mojej niuni i nie wiem gdzie mam sie udac, pisalem do rogala bo chwalicie chlopaka bardzo,ale odp mi ze do 1.8 t 98 nie zrobi nic ,bo robi dopiero od 2000r wiec zaproponujcie mi gdzie moga mi to dobrze zrobic ,jestem z woj lodzkiego ale smialo moge dojechac np do warszawy z gory dziekuje

Opublikowano

witam chcial bym dolozyc troszke mocy mojej niuni i nie wiem gdzie mam sie udac, pisalem do rogala bo chwalicie chlopaka bardzo,ale odp mi ze do 1.8 t 98 nie zrobi nic ,bo robi dopiero od 2000r wiec zaproponujcie mi gdzie moga mi to dobrze zrobic ,jestem z woj lodzkiego ale smialo moge dojechac np do warszawy z gory dziekuje

robi, robi .... ale nie wszystkim :> :> :> :> :> :>

zagadaj moze sie zgodzi

ktos kiedys pisał że Unitronic dobrze radzi sobie z 1.8T

Opublikowano

Akurat ze starszymi UNITRONIC to nie chce za bardzo walczyć i cena też pewnie będzie miła :wink4:

Ale sprawdzić zawsze można...

Opublikowano

Witam. Z tego co przeczytałem to najlepsi na śląsku do podkręcenia autek to Aligator DYNOSOFT? Zastanawiam się nad modyfikacją bo 100ps to trochę za mało jak na kombi:)

Opublikowano

Witam. Z tego co przeczytałem to najlepsi na śląsku do podkręcenia autek to Aligator DYNOSOFT? Zastanawiam się nad modyfikacją bo 100ps to trochę za mało jak na kombi:)

poszukaj turbiny od AWX-a, warto

Opublikowano

Polecam GOODHOPE - ogarnia 1.8T spokojnie - wiem bo sam u niego robiłem moje AEB

Opublikowano

Wojtek zna się na rzeczy, byłem ostatnio u niego i jestem mega zadowolony :good:

Opublikowano

witam. ja polecam z zachodniopomorskiego (szczecin) Leo. gość warsztatu nie ma ,ale ma łeb na karku i go śmiało mogę polecić.

moja A4 to 2gi samochód który mi zawirusował... namiary na PW

Opublikowano

robi programy bez hamowni :cool1: ?

Opublikowano

Twoj tjuner tez robi ... inni tez robia :naughty:

Opublikowano

Twoj tjuner tez robi ... inni tez robia :naughty:

on jako on nie robi bez hamowni, dlatego napisałem goodhope z pleszewa....