Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dobrzy chiptunerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Potrzebuje namiary do sprawdzonego dobrego tunnera ktory za-chipuje AEB 1.8T z roku 1997 . Wczoraj dostalem wiadomosc z mrmotors ze robia tylko nowsze modele 1.8T od 2000 roku . :confused4:. Bede wdzieczny za info . pozdrawiam

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 588 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam . Potrzebuje namiary do sprawdzonego dobrego tunnera ktory za-chipuje AEB 1.8T z roku 1997 . Wczoraj dostalem wiadomosc z mrmotors ze robia tylko nowsze modele 1.8T od 2000 roku . :confused4:. Bede wdzieczny za info . pozdrawiam

GTO - digitun.pl

Minus taki ze kawalek do niego jest :P

Opublikowano

Jak się bawić, to się bawić. Poszedłem na maxa i zamonowałem LPG + virus. Całość w Nagazie w Łodzi. Chylę czoła przed ich specami, bo są naprawdę nieźli. Pb zrobiona na prawie 201KM i i 307Nm, gaz zestrojony na 195KM i 290Nm. Kreski wrzucę niebawem :)

pozdr. :>

Opublikowano

a w rzeszowie sa jakies dobre firmy ??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie szybkie pytanie. Chcę podrasować seryjnego AJM, do tej pory z racji lokalizacji (WLKP) wahałem się pomiędzy Kocarem a Geko, ale po całego wątku naszła mnie ochota do wycieczkę do Wawy (Rogal). Czy rzeczywiście warto się bujnąć te 300 km? (tak wiem, że w obie strony wyjdzie z 600 ale powrót na wirusie byłby już samą przyjemnością). Czy ktoś kto czipował u Rogala miał jakieś niemiłe niespodzianki po kilku, kilkunastu miesiącach od zaaplikowania?

Opublikowano

ja zrobiłem 220 w jedna strone i warto... 22 tys po sofcie mam i wszystko bangla jak nalezy

Opublikowano

niektórzy jezdza z UK i IRL :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

ja jechalem do rogala 1200 potem 600 i potem znow 1200 gosc jest profi nie ma 2och zdan

Opublikowano

ja na Rogala sofcie zrobiłem 90tkm i i motorownia hula bez problemu.

Opublikowano

kolego wal do Rogala śmiało. Ja też niedługo się wybiorę do niego na korektę

Opublikowano

DYNOSOFT -WROCLAW

Opublikowano

czytałem forum milion razy i chciałem powiedzieć ,że nie da się znaleźć złego słowa na rogala:-)

Opublikowano

nie bede oryginalny ale polece TUNE UP :good: Robert wie co robi :good: i fachowo doradzi :good:

Opublikowano

witam a wiecie może w pomorskim o jakiejś dobrej firmie chiptunerskiej???jak tak to proszę o podpowiedz ..pozdrawiam Mariusz :hi:

Opublikowano

kolego przecież Józek jeden post wyżej napisał.. :cool1:

Co prawda nie pisał gdzie się Tune Up znajduje ale jakbyś się cofnął chociaż kilka stron w wątku to byś wiedział że w Gdańsku

Opublikowano

witam a wiecie może w pomorskim o jakiejś dobrej firmie chiptunerskiej???jak tak to proszę o podpowiedz ..pozdrawiam Mariusz :hi:

TUNE UP :good:

Gdańsk , Trakt Św. Wojciecha 377a

508-112-402

www.tune-up.pl

Opublikowano

Dzięki wielkie za odpowiedz.

A jaka orientacyjna cena????w kwietniu będę w Polsce to mam zamiar podjechać ze swoim klekotem..pozdrawiam :hi:

Opublikowano

to pytanie zadaj gosciowi z Tune-up