Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dobrzy chiptunerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czytałem .........i rozchodzi się o tą optymalizacje;-) zgodzisz się ze mną że mapa pisana pod auto jest inna niz seria wydajniejsza :hi:

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 588,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

szykam opini o goodhope

www.dyno.pl

robił tam ktoś program?

Opublikowano

goodhope jest polecany w tym dziale, wystarczy :szukaj:

Opublikowano

widziałem ale nie widziałem żadnych polecających z B7 :gwizdanie: albo juz oślepłem :cool1:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Znacie kogoś dobrego w podkarpackim (okolice Rzeszowa) 1.9TDI AWX.

http://www.maxiservice.pl/hamownia.html

Pozdrawiam!

Naprawdę ta hamownia jest dobra? Kurde przecież ja to mam na miejscu 20min drogi ode mnie i dopiero tu na forum się dowiedziałem :wallbash:, myślałem że na rze muszę gonić.

Opublikowano

Witam. Dla szukających dobrego tunera w okolicach woj. opolskiego, śląskiego, łódzkiego (dokładnie to okolice Krzepic k. Częstochowy, to taka granica między śląskim i opolskim) to śmiało mogę polecić kolegę, który wraz ze swoim kolegą zajmują się programami do naszych samochodów. Nie mają hamowni, ale z czystym sumieniem ręczę, że są dobrzy i naprawdę chłopaki znają się na rzeczy i robią mnóstwo samochodów. Osobiście u mnie w rodzinie zrobione są 3 samochody (dwie A4 i passat 115km) i wszystko zrobione jest profesionalnie, żadnych problemów z samochodami. Jeśli chodzi o sam program to na przykładzie mojego passata powiem tak. Mój ojciec zażyczył sobie przede wszystkim żeby mniej mu palił. Wynik? 1l mniej przy spokojnej jeździe, a i moc jest naprawdę duża w porównaniu z serią (130 konny passat zostaje w tyle). Ale to tylko przykład. Jak ja siądę do samochodu to już nie pali litr mniej :evil: Oczywiście każdy program jest dostosowany do życzenia klienta. Jeśli ktoś jest zainteresowany lub chce się dowiedzieć czegoś więcej to proszę o wiadomość na PW lub w tym temacie, ja zadzwonię do kolegi, zapytam o cenę, szczegóły. Niestety studiuje on w Warszawie, więc w domu jest zazwyczaj w weekendy, po prostu trzeba się dogadać. Cena w zależności od samochodu po powołaniu się na mnie będzie ok. 500-600 zł może mniej :wink4: Tak jak mówię zależy to od samochodu :good: Pozdrawiam

EDIT: Tu macie orientacyjną lokalizację, to jest w okolicy tej miejscowości, jakieś 3-4 km od niej: http://maps.google.pl/maps?hl=pl&q=krzepice&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1920&bih=965&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x471096e0fbb2ab29:0xad4c9579ca7efed9,Krzepice&gl=pl&ei=vw61TuDmE5SZhQe8pYmQBg&sa=X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=2&ved=0CDMQ8gEwAQ

Opublikowano

powiem ci ze taka robota w wiejskim garażu to nawet ja mogę zrobić :evil: ile chcesz 200 km? proszę bardzo żeby sprawdzić program musi być hamownia. i osoba która chce dać auto by podwyższyc moc i nie zniszczyć auta to czy oddadzą do takiego "tunera"? :gwizdanie:

a opolskie to CTR Koraszewski i wiem ze w opolu byl vtech ale czy jest nadal to nie wiem nie słyszałem o nich jeszcze opinii

Opublikowano

Witam. Dla szukających dobrego tunera w okolicach woj. opolskiego, śląskiego, łódzkiego (dokładnie to okolice Krzepic k. Częstochowy, to taka granica między śląskim i opolskim) to śmiało mogę polecić kolegę, który wraz ze swoim kolegą zajmują się programami do naszych samochodów. Nie mają hamowni, ale z czystym sumieniem ręczę, że są dobrzy i naprawdę chłopaki znają się na rzeczy i robią mnóstwo samochodów. Osobiście u mnie w rodzinie zrobione są 3 samochody (dwie A4 i passat 115km) i wszystko zrobione jest profesionalnie, żadnych problemów z samochodami. Jeśli chodzi o sam program to na przykładzie mojego passata powiem tak. Mój ojciec zażyczył sobie przede wszystkim żeby mniej mu palił. Wynik? 1l mniej przy spokojnej jeździe, a i moc jest naprawdę duża w porównaniu z serią (130 konny passat zostaje w tyle). Ale to tylko przykład. Jak ja siądę do samochodu to już nie pali litr mniej :evil: Oczywiście każdy program jest dostosowany do życzenia klienta. Jeśli ktoś jest zainteresowany lub chce się dowiedzieć czegoś więcej to proszę o wiadomość na PW lub w tym temacie, ja zadzwonię do kolegi, zapytam o cenę, szczegóły. Niestety studiuje on w Warszawie, więc w domu jest zazwyczaj w weekendy, po prostu trzeba się dogadać. Cena w zależności od samochodu po powołaniu się na mnie będzie ok. 500-600 zł może mniej :wink4: Tak jak mówię zależy to od samochodu :good: Pozdrawiam

EDIT: Tu macie orientacyjną lokalizację, to jest w okolicy tej miejscowości, jakieś 3-4 km od niej: http://maps.google.pl/maps?hl=pl&q=krzepice&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1920&bih=965&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x471096e0fbb2ab29:0xad4c9579ca7efed9,Krzepice&gl=pl&ei=vw61TuDmE5SZhQe8pYmQBg&sa=X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=2&ved=0CDMQ8gEwAQ

nie polecaj kogos bez hamowni bo jak sprawdza dynamiczny stan auta?

wgrywa gotowca jak waltech i potem sa jazdy czary mary auta pienie dzialaja 3 tygdonie

niech sie dorobia hamowini skoro sa tacy profesjonalni i tyle aut robia to nie powinien byc problem a wtedy mozna ich polecic

w zyciu nie pojechalbym do kogos kto nie ma hamowni po poerwsze bo nie wiem w jakim stanie jest auto po drugie jak sprawdzi rezultat np dymienie przeladowanie itp.... troche nieudaczna ta reklama

Opublikowano

to wasza sprawa czy skorzystacie czy nie:) ja tylko informuje i chce pomoc. Kuzyn jeździ na sofcie od nich dwa lata, ojciec rok i nikomu nic się nie stało. Powiem tak. Gotowców nie mają, nie wiem jak to robią, ale jeszcze nikt z reklamacją nie przyszedł. Za cenę 450-500 zł? dla mnie warto, a ze wiem co robią to i moje a4 do nich pójdzie jak tylko nazbieram kasy, bo teraz niestety mam ważniejsze wydatki :>

Opublikowano

Panowie, mozecie polecic kogos w malopolskim? :wink4:

z gory dziekuje za vtech, chce kogos kto mi napisze indywidualny program pod moj samochod i zeby mieli oczywiscie hamownie.

Opublikowano
to wasza sprawa czy skorzystacie czy nie:) ja tylko informuje i chce pomoc. Kuzyn jeździ na sofcie od nich dwa lata, ojciec rok i nikomu nic się nie stało. Powiem tak. Gotowców nie mają, nie wiem jak to robią, ale jeszcze nikt z reklamacją nie przyszedł. Za cenę 450-500 zł? dla mnie warto, a ze wiem co robią to i moje a4 do nich pójdzie jak tylko nazbieram kasy, bo teraz niestety mam ważniejsze wydatki cheesy

Troche pokory...

Zapytaj sie czy wystroja auto z jakias BRD albo CAHA + pompowtryski AL.

Przypomina mi sie Scena tuningowa z Passatem b4 :naughty:

Opublikowano

Będziesz miał kogoś konkretnego to napisz na priv, a nie zniechęcasz tutaj wszystkich gadaniem jak w ogóle nie wiesz kto to jest i jak to robi :> Podam numer sam sobie zapyta. :hi:

Opublikowano

Będziesz miał kogoś konkretnego to napisz na priv, a nie zniechęcasz tutaj wszystkich gadaniem jak w ogóle nie wiesz kto to jest i jak to robi :> Podam numer sam sobie zapyta. :hi:

Ma coś konkretnego, właśnie Ci napisał :cool1:

[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 21:28_________________________________________________Spytaj, zobaczymy co odpowiedzią. Okaże się czy stroją indywidulanie :naughty:

Opublikowano

Widzę, że tylko z błotem mieszać potraficie :kwasny: Niech napisze do mnie wiadomość skoro mu tak zależy i sam sobie zadzwoni :) I tak wiem, że się nie zdecyduje, bo nie mają hamowni, więc gra nie warta świeczki z mojej strony. Próbowałem tylko pomóc, ale skoro nie to nie ;) Łaski bzy :polew:

Opublikowano

Ja auto mam wystrojone, tylko dociekliwie chciałbym sie dowiedziec pare spraw i uchronic innych :naughty:

Opublikowano

Ale przed czym chcesz chronić? Po co miałbym tu jakieś kity cisnąć? :mysli: Mówię - będzie ktoś konkretny, napisze do mnie, zadzwonię. Nie męcz mnie już ;( Piszesz do mnie jakbym Ci w czymś zawinił :wallbash: Piszę tylko jak jest, a Ty drążysz i masz do mnie jakieś pretensje :sick3:

Sory, zbulwersowałem się :>

Opublikowano

no sory ale tu jest dział ,,dobrzy chiptunerzy''

kolega zrobił w czestochowie u jakiegos speca gotowca... 2 Mas poszedł w 2 tyg.

drugi w A3 ma mega podlane koxu, na seryjnych gratach ASZ laduje mu ponad 1.6 bara, a batory za nim idzie ze ledwo co widac :good:

Obstawiam 100% gotowca :good:

Opublikowano

No to teraz Ci powiem, że się mylisz, bo na pewno syfu by nie zrobili. Mój ojciec miał problem ze sprzęgłem. Mianowicie w korkach, przy wyższej temperaturze samochód tak szarpał, że nie dało się ruszyć... Po modzie: cholerstwo się naprawiło, nie ma żadnego problemu i śmiga rok! Kur.. rok bez najmniejszej awarii! (passat b5 na pompowtryskach):wallbash: Kuzyn dwa lata w A4 AFN 110km i to na własne życzenie ma podniesione na więcej niż oni mu zalecili :cool1: Też 0 problemu. Człowieku nie wiem co Ci mam powiedzieć :polew: NIE INTERESUJE MNIE TWOJA OPINIA. Ja z czystym sumieniem polecam i polecać będę :gwizdanie: :hi:

Opublikowano

widze ze sie troche tutaj syf za przeproszeniem zrobil, ponawiam pytanie:

z gory dziekuje za vtech, chce kogos kto mi napisze indywidualny program pod moj samochod i zeby mieli oczywiscie hamownie.

Opublikowano

widze ze sie troche tutaj syf za przeproszeniem zrobil, ponawiam pytanie:

Do Aligatora masz niedaleko i będziesz zadowolony.

http://www.dynosoft.pl/kontakt.html

Poszukaj informacji na forach o jakimś grupowym to będziesz miał trochę taniej.