Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dobrzy chiptunerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a ja popieram wk... kolege i powiem: Łaski bzzz. koleś już pewnie wali masówkę i się nie szczypie. na forach ma darmową reklamę bo kilku kolesi na zachętę fajnie potraktował wiec biznes się bez kosztów kręci.

No masówke robi.... 40-50 km na rolkach az dopnie swego:wink:

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 587,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam szukam kogos do chipu swojego audi na dolnymslasku . polecicie kogos konkretnego ??

Opublikowano

Witam

Czy ktoś miał do czynienie z firmą:

Auto Serwis Adam Majcherczyk

ul. Burmistrzów Zawilskich 37

37-300 Leżajsk

chiptuninglezajsk - Strona startowa

albo może polecić kogoś w pobliżu Rzeszowa. Czy lepiej śmigać do Witka ? Chodzi o AVG 110km

Opublikowano

Z Rzeszowa dymać 300km do Warszawy zrobić program to chyba lekkie nieporozumienie? :kox:

Opublikowano
Z Rzeszowa dymać 300km do Warszawy zrobić program to chyba lekkie nieporozumienie? :kox:

Kolego ja na strojenie mam 380km w jedną stronę i nie narzekam :decayed:

Opublikowano

Wszystko zależy, czego oczekuje klient. Jeśli ma ochotę walczyć o kilka KM, to śmiało. Jeśli zależy mu na poprawie osiągów, to co za różnica, czy będzie miał 135, czy 139 KM? Różnicę odczuje tak czy inaczej przy zmianie z 110.

Opublikowano
Wszystko zależy, czego oczekuje klient. Jeśli ma ochotę walczyć o kilka KM, to śmiało. Jeśli zależy mu na poprawie osiągów, to co za różnica, czy będzie miał 135, czy 139 KM? Różnicę odczuje tak czy inaczej przy zmianie z 110.

Dokładnie jak mówisz. Chcę odczuć różnicę a te 5 km to mogę odżałować tylko chciałbym mieć dobrze robotę zrobioną i żeby komplikacji nie było ani reklamacji :) A 600 km w obydwie strony to jest lekko 36L ON czyli około 200 zł. Dlatego szukam kogoś bliżej a kumpel robił już w tej firmie co wymieniłem w pierwszym poście i jak na razie zadowolony ale chciałem zasięgnąć szerszej opinii forum.

Opublikowano

To że on jest zadowolony nie jest równoznaczne z tym że ma dobry program, bo dziś programy robić każdy może i na allegro też można kupić. Wrzuć jakiś wykres auta po programie z tej firmy to będzie widac mniej więcej jak robią, bo może faktycznie nie warto jechać tyle km.

Opublikowano
To że on jest zadowolony nie jest równoznaczne z tym że ma dobry program, bo dziś programy robić każdy może i na allegro też można kupić. Wrzuć jakiś wykres auta po programie z tej firmy to będzie widac mniej więcej jak robią, bo może faktycznie nie warto jechać tyle km.

hihih dali mu jakiś certyfikat a ile ma kuni :) to mu pokazali na kompie po shamowaniu a papiera z wykresem nie dostał dlatego mam małe wątpliwości :(

Opublikowano

To logi auta by musiał zrobić i będzie widać co tam chłopaki pomodzili.

Opublikowano
Witam

Czy ktoś miał do czynienie z firmą:

Auto Serwis Adam Majcherczyk

ul. Burmistrzów Zawilskich 37

37-300 Leżajsk

chiptuninglezajsk - Strona startowa

albo może polecić kogoś w pobliżu Rzeszowa. Czy lepiej śmigać do Witka ? Chodzi o AVG 110km

Kolego wpadnij do mnie do Fabryki-Mocy, masz rzut beretem :)

Opublikowano

Fabryka Mocy podjęłaby się takiego pacjenta jak 1z '96 334 tys? Jaki jest koszt diagnozy przed chipowaniem? I jakaś zniżka dla klubowicza na chip?:) Jestem z Jarosławia. Ewentualnie też zapytam czy ma ktoś doświadczenia z chiptuningiem w Leżajsku.

Opublikowano
Fabryka Mocy podjęłaby się takiego pacjenta jak 1z '96 334 tys? Jaki jest koszt diagnozy przed chipowaniem? I jakaś zniżka dla klubowicza na chip?:) Jestem z Jarosławia. Ewentualnie też zapytam czy ma ktoś doświadczenia z chiptuningiem w Leżajsku.

Chyba mogę napisać na forum ile fabryka mocy wyceniła mi program do AVG 110 km. Koszt zrobienia programu w AVG to 1476zł brutto więc ładnie podziękowałem bo ta cena to chyba troszkę za wyska - oczywiście w cenę wchodzi hamownia przed i po oraz gwarancja i jest to cena brutto. Co o tym myślicie ?

Tom

Opublikowano

Jak dla mnie to mega drogo jak za AVG. Do 1000 zł to jest max. ile można zapłacić.

Opublikowano

Jest sprawdzony człowiek na forum, z ogromną wiedzą i indywidualnym podejściem - zrobi program za 600zł i nie jest to gotowiec:whistling:

Opublikowano

Chyba mogę napisać na forum ile fabryka mocy wyceniła mi program do AVG 110 km. Koszt zrobienia programu w AVG to 1476zł brutto więc ładnie podziękowałem bo ta cena to chyba troszkę za wyska - oczywiście w cenę wchodzi hamownia przed i po oraz gwarancja i jest to cena brutto. Co o tym myślicie ?

Tom

Drogo:wink:

Opublikowano

Mieszkając w stolicy albo krk pewnie nie byłoby problemu taniej u lokalnych speców... Tylko gdzie to zrobić w miarę tanio na podkarpaciu? Liczyłem na max 1000 za program.

Opłaca się z czymś takim dymać np do Krakowa i robić przy okazji wtryski? Ile mogłoby wyjść na gotowo, znaczy płacę a wtryski załatwia i montuje spec? Oczywiście z programem. Moje pobożne życzenie to ~1600 i pod granicę 130 km. Da się?

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Jest sprawdzony człowiek na forum, z ogromną wiedzą i indywidualnym podejściem - zrobi program za 600zł i nie jest to gotowiec:whistling:

Poszło na Pw do ciebie.

Koledzy mam pytanko.

Czy np. jak wgram program do mojego AVG 110 km i będę miał tak około 130 km to mogę się spodziewać podobnej jazdy do B6 1,9 tdi 130 km 2004 r. ? Bo akurat jeżdżę takim autkiem i do niego mam punkt odniesienia ?

Opublikowano

buda B5 jest lżejsza od B6 więc może ciut lepiej AVG pojedzie :wink: