Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dobrzy chiptunerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co w Łodzi lub okolicach możecie polecić?

Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 587,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A co powiecie o King-sofcie ze Starego Sącza robił ktoś tam coś ?

Opublikowano

witam co sadzicie o firmie jettronic we wroclawiu mozna im auto zostawic do modow ??

Opublikowano
Pany czyli mam rozumieć że jak ktoś mi lutował czipa to jest źle zrobiony ?

Zazwyczaj trzeba min. jedna dwie korekty zrobic by softa idealnie spasowac z autem. Jak ktos od razu lutuje na plyte to takie ciagle wylutowywanie nadmiernie obciaza sciezki. Ale czy sam soft jest zle/dobrze zrobiony na tej podstawie nie mozna okreslic !

Ja stosuje podstawki ale zdarzalo mi sie lutowac na sztywno bo np mody na innym ECU robilem a pozniej finalny wsad lutowalem na gotowo.

Jak ktos ma emulator to wogule miod malina :)

Opublikowano

Niby w Łodzi mamy CompSport, GLab i Vtech... ale chyba jednak wolałbym pojechać na wycieczkę do MrMotors do Wawy :)

Opublikowano

Niby w Łodzi mamy CompSport, GLab i Vtech... ale chyba jednak wolałbym pojechać na wycieczkę do MrMotors do Wawy :)

A ZTR-Tuning???? Warto?

Opublikowano

Wiesz co dużo mi pali i z stąd tak zacząłem rozmyślać w tym kierunku że może został mi wgrany gotowiec :kwasny:

Opublikowano

A ZTR-Tuning???? Warto?

hmmm nie wiem, nie kojarzę nikogo kto by coś tam dłubał w TDI... :)

Opublikowano

widzę, że w Łodzi bieda... a korzystał ktoś z usług MrMotors z Wa-wy? Jak stoją cenowo i ile czasu trzeba poświęcić na zrobienie autka? Teraz do stolicy można szybko śmignąć autostradą a i cieszyć się z osiągów przez godzinkę na powrocie :) I pytanie poza konkursem do tych którzy podnieśli moc w swoich TDI - jak teraz wygląda spalanie?

Opublikowano

Niemal na kazdej stronie tego tematu chwalony jest dawny MR Motors wiec pytanie troche nie na miejscu ;)

Opublikowano

knietek

Pytałem ze 2 dni temu, koszt programu u mnie razem z usunięciem DPFa troszkę ponad 1,5k ;)

Wybieram się jakoś za miesiąc, ustalę sobie tylko wolne w robocie i termin dogadam :)

Opublikowano

Nikt z Sącza nie robił nic w King Sofcie ?

Opublikowano

jeśli chodzi o MrMotors to urzęduje ktoś z nich na forum czy kontaktować się przez ich www?

Opublikowano
jeśli chodzi o MrMotors to urzęduje ktoś z nich na forum czy kontaktować się przez ich www?

trzeba dzownic. jak nie odibiera to pozniej i az do skutku... :wink:

Opublikowano

trzeba dzownic. jak nie odibiera to pozniej i az do skutku... :wink:

Ok :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o okolice Łodzi to z Pabianic znam gościa, który ma pozytywne opinie. Sam znam 5 osób, które robiły u niego chip'a i do tej pory śmigają zadowolone. Sam zastanawiam się nad zawitaniem ze swoją 1.8T

PROFESJONALNY CHIPTUNING SAMOCHODW,HAMOWNIA PABIANICE

Opublikowano

Pytanie odnośnie hamowni - ta w Pabianicach jest hamownią drogową, przenośną - czy taka hamownia spełnia te same normy co stacjonarna i czy odczyty są równie dokładne, a może dokładniejsze?

Prośba do forumowiczów o opinię na temat tego warsztatu - bo jeśli są fachowcami to nie ma sensu do Warszawy do MR Motors jechać.

Opublikowano

Czikita kolega z a3-club nick: iwan1984 od srebrnej s3 z ostatniego spotu tam coś chyba modził

Opublikowano
Czikita kolega z a3-club nick: iwan1984 od srebrnej s3 z ostatniego spotu tam coś chyba modził

Dzięki kolego postaram się go namierzyć :hi:

Opublikowano

Ja mam pomodzone przez Rogala ( Mr.motors dawniej , teraz R-performance ) i szczerze polecam :thumbup1: śmigam ponad dwa lata i nic się złego nie dzieje (szczegóły po kliknięciu na link w podpisie) :decayed: