JasioB Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Witam...Koledzy mieszkam na stale w Niemcach ale czesto bywam rodzinnie w Kolobrzegu.Czy ktos moze mi polecic jakiegos specjaliste w tej okolicy ktory przyjrzalby sie mojemu silnikowi,porobil logi i stworzyl jakas sensowna mape do niego jesli stan tego silnika by do tego dopuszczal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 chciałbym wiedziec jakie samochody tuningowali, jakieś wykresy czy coś bo za mało opini o nich jest. Korzystanie z Google nie boli. http://www.tune-up.pl/chiptuning-c-201.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leone1988 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 dzieki . chociaż chodzilo mi glownie o jakieś 2.0 tdi a nie 1.9tdi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 dzieki . chociaż chodzilo mi glownie o jakieś 2.0 tdi a nie 1.9tdi. przyrosty podobne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 dzieki . chociaż chodzilo mi glownie o jakieś 2.0 tdi a nie 1.9tdi. sądzisz, że to jest dla tunera jakaś kolosalna różnica ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob555 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Ohoho widze ze musze wiecej papierkow na swoje www wrzucic..... bo to z marketingowego puntku widzenia najwazniejsze by papierki ladne byly....tylko jak to zrobic skoro wiekszosc 2.0 TDI 16v wypuszczonych przezemnie ma mniej KM i Nm niz sredna z chiptuningu na allegro Kolego Leone...wystarczy zadzwonic albo poszukac na forum...np seata czy VW gdzie wiecej tych silnikow zrobilem. Dowiesz sie wtedy o lichych sprezarkach, pekajacych glowicach itd....wiec z racji tego ze nie wgrywam pod blokiem albo nie wysylam poczta gotowych kosteczek a mam zarejestrowany warsztat nie chce miec problemow z klientami ktorzy np rzucaja ceglowkami jak im turbo padnie robie DOSC DELIKATNIE te silniki. Okolice 165KM -170KM to taki max w wiekszosci samochodow by to pojezdzilo bezawaryjnie jakis czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leone1988 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 z czystej ciekawosci chcialem zobaczyć . nie jestem jakims znawca i po prostu bylem ciekawy jak wychodzil tobie tuning. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob555 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 tuning wychodzi tak jak na to auto pozwala....wszystko zalezy od konretnego egz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leone1988 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 rozumiem. Ciekawy jastem jak tuning mojego wyjdzie. Bo przyjade tam do ciebie tylko nie wiem czy przed zimą czy po. bo na zime to raczej nie ma sensu tym bardziej ze mieszkam poza miastem z tam drogi z reguły sa zasnieżone.. Ale jeszcze sie zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Witam. Jestem nowy na forum wiec proszę o wyrozumiałość Potrzebne dodatkowe kucyki w moim A4 1.8T, na razie jest seria czyli 150. I tu pytania: 1. gdzie można podnieść ich ilość na śląsku ?2. do jakiej wartości bez większych modyfikacji ? 3. Z jakim wydatkiem trzeba się liczyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 CompSport albo Aligator poszukaj co i jak na forum moc do uzyskania tez jest na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Czy ktoś chipował 1.8T w firmie ADT we Wrocławiu ? Jeżeli tak to proszę o opinie na temat tej firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayymon Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 I tu pytania: 1. gdzie można podnieść ich ilość na śląsku ?2. do jakiej wartości bez większych Robiłem poprzednie auto (1.8T) u Aligatora i mogę go z czystym sumieniem polecić. Przyrost mocy ok. 30KM, czyli auto zaczęło naprawdę przyzwoicie jeździć, przejechałem po chipowaniu 40 tys. km tylko zmieniając olej i filtry co 10k km, nigdy nic nie padło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_lcj Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Koledzy znacie jakiegos fachowca w lodzi lub okolicach? kogo byscie polecili? rav_lcj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Koledzy znacie jakiegos fachowca w lodzi lub okolicach? kogo byscie polecili? rav_lcj Jesli jestes z Pabianic... to w sumie najrozsadniejszym posunieciem bedzie chyba przejazdzka do W-wy do Rogala na Mineralną... w okolicach łodzi nie ma nikogo konkretnego od chiptuningu... Jak chcesz miec zrobione dobrze to poswiec to pol dnia czy dzien i pomykaj do niego :cool1: mi wskazało 98km w jedną stronę.. choć to nic w porownaniu z innymi ktorzy jadą pół polski bo wiedzą ze beda mieli zrobione dobrze.. Ja nie moge zlego zdania o nim powiedziec bo auto po chipie jezdzi duzo przyjemniej i w ogole wszystko przebieglo bardzo profi :notworthy: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Robiłem poprzednie auto (1.8T) u Aligatora i mogę go z czystym sumieniem polecić. Przyrost mocy ok. 30KM około 30KM ? to nie mierzyłeś ?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mauritius Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 szukam kogoś na dolnym śląsku kto dobrze zrobi soft do audi 2.5tdi 163ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 szukam kogoś na dolnym śląsku kto dobrze zrobi soft do audi 2.5tdi 163ps więc przejrzyj ten wątek i na bank znajdziesz takiego tunera :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Polecam mirrasa z dyno we wrocku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tas2die4 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 jutro jade do szczecina do jakichs kolesi kumpla, maja swoj serwis i hamownie, podobno niezle ogarniaja temat,poprawiaja po innych programy, dam znac jak poszlo i czy warto ich polecic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi